Ronaldo şi-a dus balerina la meci

Ultima actualizare:

    Georgiana lucrează ca manechin în timpul liber
Georgiana lucrează ca manechin în timpul liber

Veşti din ce în ce mai triste pentru admiratoarele lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul portughez a pus capăt speculaţiilor privind o eventuală legătură cu Georgiana Rodriguez, un manechin în vârstă de 21 de ani, mergând împreună la meciul Realului, de sâmbătă. Ronaldo n-a jucat, a stat în tribune alături de noua iubită şi a astras privirile tuturor.

Cristiano Ronaldo nu mai este singur. După despărţirea de Irina Shayk, cu care a stat timp de patru ani, atacantul lusitan a fost ”combinat” cu tot felul de vedete, dar niciodată  nu a fost vorba de ceva serios.


    Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

În urmă cu câteva luni, el a apărut în presă alături de fosta Miss Spania, Desiré Cordero, însă relaţia nu a durat. Iar noua lui iubită, Georgiana Rodriguez, pare să fi fost motivul! Potrivit jurnaliştilor spanioli, Cristiano şi Georgiana, fostă balerină şi manechin, s-au cunoscut la un eveniment monden găzduit de celebra casă de modă D&G. De acolo a fost doar un pas până la o poveste de iubire. Cel puţin aşa susţin ibericii.


    Cristiano i-a explicat iubitei o fază din meci
Cristiano i-a explicat iubitei o fază din meci

Rodriguez este o tânără de 21 de ani, extrem de serioasă şi deloc avidă de publicitate. Între joburile pe care le are ca manechin, fata a lucrat la un magazin vestimentar de lux, însă a fost concediată după ce s-a aflat că este noua parteneră a lui Ronaldo, iar paparazzi o urmăreau non-stop. Fotbalistul nu-şi putea lăsa iubita pe drumuri, aşa că a ajutat-o să se angajeze la Prada, unul dintre brandurile sale favorite. Pentru a pune capăt definitiv speculaţiilor, Cristiano a dus-o pe Georgiana la meciul pe care Realul l-a câştigat cu Deportivo, 3-2, partidă pe care el a privit-o din tribune. De altfel, în ciuda scorului şi a jocului spectaculos, nu puţine au fost momentele în care loja lui Ronaldo a fost mai atractivă pentru spectatori decât fazele de poartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net