Romario, cuceritor la 53 de ani. Iată cu ce superbă brunetă a ieșit la plajă

romario_si_iubita_la_plaja.jpg

Romario si-a scos la plajă superba iubită
Romario si-a scos la plajă superba iubită
FOTO: Profimedia
Citeste tot despre: 

Ajuns la 53 de ani, fostul mare fotbalist brazilian Romario a rămas un cuceritor. El s-a afișat cu noua lui cucerire pe o plajă din țara natală.

Campion mondial cu naționala Braziliei în 1994, atacantul care a fost coleg cu Gică Popescu la PSV Eindhoven, în perioada 1990-1993, are o viață sentimentală foarte agitată. El a fost căsătorit de trei ori, cu Isabella Bittencourt, Danielle Favatto și cu Mônica Santoro, cu care a făcut 6 copii, patru fete și doi băieți. În plus, pe lângă soții, a avut de-a lungul și alte câteva iubite, cele mai cunoscute fiind Dixie Pratt și Fabíola Azevedo, una dintre ele cu doar cinci ani mai mare decât cea mai mare dintre fetele fostului fotbalist. Numai că, de un an, nimeni nu mai știa nimic despre iubirile celui care a fost și deputat în Parlamentul Braziliei. Ceața s-a risipit acum câteva zile, când Romario a fost reperat de paparazzi pe o plajă din Brazilia alături de o superb brunet. Cum cei doi erau foarte apropiați, nu a fost nici un dubiu că erau împreună. Singurele necunoscute sunt numele superbei iubite și cât va ține această relație.

romario_si_iubita_la_plaja_1.jpg

Romario si iubita lui, la plajă în Brazilia
Romario si iubita lui, la plajă în Brazilia
FOTO: Profimedia
Loading...

Citește și

  • La numai 15 ani, fiica fostului fotbalist brazilian Romario, campion mondial cu naţionala ţării sale în 1994, este un fenomen mediatic în Brazilia.

  •  Fostul atacant brazilian Romario, campion mondial cu naţionala 'auriverde' în 1994, a primit ordinul de a părăsi luxosul său apartament din Rio, care a fost vândut la licitaţie în urmă cu câteva luni, pentru acoperirea datoriilor fotbalistului, au anunţat surse judiciare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1