România, calificată de sexy-jucătoarea Ada Nechita

ada_nechita_2.jpg

ada nechita
Ada Nechita (32 de ani)

Echipa României s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de Handbal, miercuri (16 decembrie), după ce a învins Danemarca în prelunguri cu scorul 21 – 30. Cea care a înscris golul decisiv de la finalul meciului este Ada Nechita (32 de ani), una dintre cele mai curtate sportive din România.

Frumoasa handbalistă a înscris în timpul prelungirilor, aducând victoria echipei sale, după ce Cristina Neagu a ratat o lovitură de la șapte metri în ultima secundă a timpului ragulamentar, la scorul de 27 – 27.

Uite ce bine arată

ada_nechita1.jpg

ada nechita
Ada Nechita (32 de ani) este una dintre cele mai curtate sportive de la noi

 

Pe lângă abilitățile ei sportive, Ada este cunoscută pentru frumusețea ei și pentru faptul că reușește să cucerească inima oricărui bărbat. Cu toate acestea, sexy-handbalista a fost destul de selectivă atunci când și-a ales partenerii. Până acum, doar fostul fotbalist Florin Costea, cu care s-a iubit patru ani, și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, cu care are o relație în prezent, au reușit să o cucerească.

ada_nechita.jpg

ada nechita
Handbalista adoră să pozeze în ipostaze sexy
foto: Arhiva Personală

 

Urmărește momentul în care a înscris golul decisiv

Loading...

Citește și

  • Selecţionerul naţionalei feminine de handbal, suedezul Tomas Ryde, a comentat calificarea senzaţională a României în semifinalele Mondialului din Danemarca.

  • cristina neagu mondial handbal romania

    La talentul pe care îl are, dacă ar fi jucat fotbal, ar fi fost multimilionară și ar fi făcut zeci, poate sute de reclame. Așa, pentru că joacă ”doar” handball, face ”doar” milioane de români fericiți. Numele ei este Cristina Neagu și este, cu siguranță, cea mai valoroasă handbalistă din lume la ora actual. Iar în victoria cu 31-30 contra Danemarcei a arătat din plin de ce este în stare.

  • Victoria magnifică din optimi contra Braziliei nu ne-a asigurat, aşa cum credeam, rămânerea sută la sută în cursa pentru JO. Astfel, dacă Norvegia ia titlul mondial, iar România termină pe 8, spunem adio Olimpiadei.

  • Romania danemarca meci handbal

    România s-a calificat, după un meci de senzație, în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin. În semifinale, ”tricolorele” vor juca împotriva unei mai vechi cunoștințe, Norvegia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1