«Prinţul» Cristea a dat iar de bani

Ultima actualizare:

    Adi Cristea şi-a rezolvat la bancă problemele financiare
Adi Cristea şi-a rezolvat la bancă problemele financiare

Adrian Cristea putea fi un sportiv mult mai mare decât a ajuns şi implicit realizat financiar, fără frica zilei de mâine. Superficialitatea l-a costat însă scump şi a ajuns să se judece cu Steaua şi pentru ultimul euro, chiar dacă a fost execrabil în Ghencea. Totuşi, „Prinţul” a apărut zilele trecute din nou pe cai mari.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe acesta în preajma Crăciunului cu tolba plină. Mai întâi, Cristea a fost fotografiat la volanul maşinii sale, un superb BMW Seria 7, care costă peste 60.000 de euro, în zona Dorobanţi. După ce a parcat bolidul încurcând pe toată lumea, „Prinţul” a coborât şi, îmbrăcat ca la o paradă de modă, s-a îndreptat spre o sucursală a Băncii Transilvania. A zăbovit la ghişeu circa 15 minute şi a ieşit ţinând în mână un plic. Cum la intrare nu avea nici o factură pe care ar fi putut s-o plătească, deducem logic că în plic era o sumă de bani pe care o extrăsese din contul persoanl, aşa, doar ca să nu rămână fără cash în aceste zile când tot românul face risipă.

Cristea a demarat apoi în trombă şi a plecat spre o destinaţie nefamiliară lui: zona Pipera. Fotoreporterii noştri l-au urmărit până la un bloc de apartamente noi, construit lângă Şcoala Americană, unde ulterior am aflat că s-a mutat împreună cu noua lui iubită, pe care o ţine încă destul de bine ascunsă. Surpriza e cu atât mai mare cu cât un astfel de apartament sare de 100.000 de euro, iar noi îl ştiam pe Cristea puţin cam strâmtorat la buzunare. Vorba românească conform căreia „cine a avut, tot mai are” pare să se verifice însă şi la „Prinţ”, care oricât de sărac ar fi, tot pe picior mare trăieşte. O altă explicaţie a prafului de bani de care a dat acesta subit, ar fi cei 120.000 de euro primiţi de la Steaua pentru titlul roş-albaştrilor din 2014, la care a participat palid. Gigi Becali refuzase să-i achite acest bonus stipulat în contract, plus ultimele salarii, dar fotbalistul a dat în judecată campioana României şi a câştigat. Astfel, comisiile FRF au dat steliştilor un termen de o lună pentru a face această plată, care e posibil să se fi produs tocmai în preajma sărbătorilor de iarnă. Din ultima lui fiţă, respectiv deschiderea unei afaceri cu haine de lux, nu prea puteau ieşi bani, mai ales că nu s-a dovedit vreun mare designer, iar produsele lui nu sunt la mare căutare.

E suspendat pe termen nelimitat

Adrian Cristea a evoluat pentru Steaua 12 meciuri în sezonul 2013-2014 şi pentru că nu a primit banii din contract s-a adresat comisiilor FRF, iar la 11 aprilie 2014, Comisia de Recurs a obligat Steaua la plata sumei de 120.000 de euro. Cazul a ajuns apoi la TAS, unde cele două părţi au ajuns la o înţelegere, urmând ca „Prinţul” să renunţe la toate procesele. Cristea n-a retras însă un dosar aflat pe rolul unei instanţe civile, iar FRF l-a suspendat. Din această cauză a ratat ultimele 20 de meciuri ale Chiajnei, echipa unde este legitimat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net