Patronii Formulei 1 au luat-o razna! Au interzis animatoarele sexy şi fanii sunt supăraţi foc

gettyimages-458283500.jpg

Momentele când un campion era încadrat de femei frumoase pe podiumul de premiere vor deveni istorie. Neamţul Sebastian Wettel e unul dintre norocoşi că a prins astfel de momente. Următorii campioni vor fi mult mai trişti
Foto: GettyImages

Legendarul Bernie Ecclestone a vândut în ianuarie 2017 Formula 1 către americanii de la Liberty Media, iar aceştia vor să efectueze câteva schimbări majore în "Marele Circ". Din păcate, una dintre ele nu e tocmai pe gustul fanilor.

Sean Bratches, directorul general al competiţiei, a declarat pentru o publicaţie de nişă că începând cu sezonul următor, al cărui debut se va produce pe 25 martie, la Melbourne, cu Marele Premiu al Australiei, animatoarele vor dispărea din preajma maşinilor. Astfel, bombele sexy îmbrăcate sumar care îi conduceau pe piloţi spre bolizii lor şi care îi premiau chiat pe aceştia la final nu vor mai juca niciun rol în F1.

gettyimages-482008690.jpg

Bătrânul Bernie Ecclestone a făcut o industrie din implicarea fetelor frumoase în sportul cu motor, acesta înţelegând primul că cele două lumi nu pot fi separate. Americanii vor să distrugă totul şi probabil vor plăti preţul
Foto: GettyImages

''În ultimul an am analizat diferite aspecte ale circuitului de Formula 1 care necesită unele îmbunătăţiri, pentru a fi în concordanţă cu viziunea noastră în ceea ce priveşte această importantă competiţie. Dacă practica folosirii animatoarelor este una veche în F1, noi credem că acest obicei nu rezonează cu valorile brandului nostru şi este în mod clar în contradicţie cu normele societăţii moderne. Considerăm că practica nu este adecvată sau relevantă pentru Formula 1, pentru fanii săi vechi şi noi din întreaga lume", a spus Bratches. Mulţi fani ai sporturilor cu motor au luat foc la auzul acestei veşti, ei neînţelegând cu ce afecta partea sportivă existenţa fetelor, acestea reprezentând în momentele moarte sarea şi piperul.

gettyimages-623044444.jpg

Cu siguranţă fără fete "Marele Circ" va fi mai sec de pe 25 martie
Foto: GettyImages

Americanii sunt însă de neînduplecat şi spun că decizia este luată deja. Rămâne astfel de văzut în ce mod va afecta noua strategie cifra de vânzări a Formulei 1, atât în televiziune, cât şi în ceea ce priveşte biletele la cele 21 de curse. 

h_00989360.jpg

Animatoarele aveau voie inclusiv la boxe şi pe pistă
foto: EPA

h_01099596.jpg

Unii piloţi chiar s-au cuplat cu animatoarele care i-au însoţit la curse. Acum, asta nu va mai fi posibil
foto: EPA

h_50557037.jpg

Marile Premii de prin Asia au fost tot timpul speculate exemplar în materie de sexy animatoare
foto: EPA

h_53744516.jpg

Patronii F1, americanii de la Liberty Media, au primit deja foarte multe critici pentru schimbările aduse Marelui Circ
foto: EPA

gettyimages-617615244.jpg

Animatoarele reprezentau sarea şi piperul în momentele moarte care sunt destule într-o cursă
Foto: GettyImages

h_53845872.jpg

Fetele se împărţeau şi ele pe echipe şi se îmbrăcau în culorile celor 10 echipe participante
foto: EPA

h_50255526.jpg

Cursele de Formula 1 reprezentau şi un venit suplimentar pentru frumoasele animatoare
foto: EPA
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1