O franţuzoaică sexy a bătut-o pe Halep la Paris

Ultima actualizare:
Kristina Mladenovic
Kristina Mladenovic

Simona Halep a pierdut meciul din manşa inaugurală a turneului WTA de la Paris disputat împotriva jucătoarei franceze Kristina Mladenovici. Românca a cedat în două seturi, scor 6-7, 4-6.

Halep a fost de nerecunoscut în primul meci al anului disputat în Europa. După o prestaţie de vis la Australian Open, unde s-a oprit în sferturile de finală, românca n-a fost în apele sale la Paris, unde a fost învinsă de reprezentanta gazdelor, Kristina Mladenovici, scor 6-7, 4-6.

În primul set, Simona a jucat cap la cap cu adversara ei până în tie-break, când şi-a pierdut luciditatea şi a făcut mai multe greşeli neforţate. Compatrioata noastră nu a avut replică la jocul tăios al franţuzoaicei, care, impulsionată şi de spectatori, a înclinat balanţa în favoarea sa.

Kristina Mladenovic
Kristina Mladenovic

Setul al doilea a fost echilibrat până la 4-4, moment în care Halep şi-a pierdut serviciul, iar Mladenovici a servit şi a câştigat disputa. Cel mai probabil, oboseala acumulată după participarea la primul turneu de Grand Slam al anului şi diferenţa mare de fus orar au făcut ca Simona să aibă o evoluţie ştearsă şi să piardă în faţa unei jucătoare clasate abia pe locul 62 în clasamentul WTA.

Cu origini sârbeşti, Mladenovic nu este una dintre cele mai bune jucătoare din lume, dar poate fi inclusă însă într-un top al frumuseţilor din circuitul feminin. Cu părul blond şi cu picioarele lungi, Kristina impresionează la fiecare turneu cu aspectul său fizic.

Simona Halep  a urcat până pe  locul 11 în lume
Simona Halep a urcat până pe locul 11 în lume


    Kristina Mladenovic
Kristina Mladenovic
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net