Novanc, cel mai sexy sportiv român!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Marius Novanc, handbalist la Energia Panduri, este mai tare decât Mutu, Chivu, Marica sau Bute.

Cel puţin aşa au decis cititorii site-ului click.ro, care l-au desemnat pe fostul pivot al Stelei drept cel mai sexy sportiv român. Tineri, celebri şi cu mult „lipici" la femei, cei zece nominalizaţi la titlul de cel mai arătos bărbat din sport au atras mii de voturi, cele mai multe primindu-le Novanc.

Macho-man – cei mai sexy sportivi români? Tu ce crezi?

Fotbalul a fost şi el bine reprezentat de Adrian Mutu, Cristi Chivu şi Mirel Rădoi, însă doar atacantul Fiorentinei a „prins" podiumul. Şi Lucian Bute le-a atras atenţia admiratoarelor, care l-au votat în număr mare, poziţionându-l pe campionul mondial la box între primii trei arătoşi ai sportului de la noi.

simeon stalpnicul png

Locul I- Marius Novanc -29 de ani - handbal - 1,94 m - 102 kg

Dorit de multe femei datorită şarmului şi fizicului său impunător, Marius Novanc (1,94 metri) se consideră însă un tip discret în relaţiile cu femeile şi crede că pecetea de "Don Juan" este una artificial creată.

Marius Novanc: «Sunt înnebunit după surfing!»

Handbalistul a avut totuşi mai multe relaţii cu vedete din showbiz. Marius a fost combinat cu gimnasta Corina Ungureanu (fost iepuraş Playboy), logodit cu baschetbalista mulatră Anne Marie Părău şi căsătorit chiar cu solista Nicoleta Drăgan (ex Hi-Q). Presa mondenă i-a mai atribuit, fără ca el să recunoască vreodată, relaţii cu fotomodelul Roxana Ilie, cu cântăreaţa Giulia (ex-Candy), dar şi cu prezentatoarele tv Iulia Vântur şi Ilinca Vandici.

"Nu se justifică pecetea de macho pe care o am. Aş fi recunoscut dacă era aşa pentru că nu este o ruşine. Dacă stai la masă cu un grup de prieteni şi unii vă fac o poză, nu înseamnă că toate femeile de acolo sunt iubitele tale", ne-a dezvăluit pivotul echipei naţionale.

Locul II- Lucian Bute - 30 de ani - box - 1,88 m - 76 kg

Campion mondial la categoria semimijlocie în versiunea IBF, gălăţeanul a făcut multe femei „KO» cu şarmul său irezistibil.

Bute nu-şi va apăra centura în România

Un tip galant, care ţine cont de ultimele tendinţe ale modei, Bute are milioane de admiratoare, atât în România, cât şi în Canada. Şi-a ţinut viaţa personală departe de ochii curioşilor şi, deşi are o relaţie de ceva timp, femeile continuă să roiască în jurul său.

Locul III- Adrian Mutu - 31 de ani - fotbal - 1,80 m - 74 kg

Considerat unul dintre superstarurile vieţii fotbalistice, dar mai ales mondene, Mutu este în continuare un magnet pentru femei.

Mutu şi-a uitat pantalonii acasă!

Pe lângă cele două căsnicii, relaţiile sale tumultuoase l-au situat mereu în centrul atenţiei. Iată cele mai importante 14 femei din viaţa lui Mutu: Irina Neagu, Anca Nicolae, Laura Andreşan, Diana Munteanu, Catrinel Menghia, Roxana Marcu, Kitty Cepraga, Ioana Popescu, Blu Cantrell, Martina Stella, Moran Atias, Alexandra Dinu, Aida Yespica şi Consuelo.

Robert Stănescu - 25 de ani - gimnastică - 1,67 m - 62 kg

Robert Stănescu, căsătorie pe plaje exotice

Proaspăt căsătorit cu fosta gimnastă Ruxandra Mihail, Robert este unul dintre cei mai atrăgători gimnaşti. Poate confirma acest lucru chiar fosta sa prietenă, multipla campioană olimpică, Cătălina Ponor, de care s-a despărţit acum câţiva ani.

Mirel Rădoi - 29 de ani - fotbal - 1,79 m - 77 kg

Rădoi l-a năşit pe Pleşan!

Chiar dacă duce o viaţă liniştită de familie, finul lui Gigi Becali poate oricând concura cu colegii săi de la naţională pentru postul de cel mai sexy fotbalist. Şi dacă adăugăm pe lângă alura sportivă şi maşinile pe care le conduce şi de care este atât de pasionat, atunci atracţia este de înţeles.

Cristi Chivu - 29 de ani - fotbal- 1,84 m - 78 kg

Cristi Chivu: «Toţi vor să ne bată!»

Cu figura sa a cucerit multe admiratoare. Tipologia diametral opusă faţă de cea a lui Adi Mutu, colegul său de generaţie de la echipa naţională, a făcut ravagii printre femeile care preferă „băieţii buni".

Cristi este însurat cu fosta prezentatoare tv Adelina Elisei. Cei doi au o fetiţă şi aşteaptă al doilea copil. Înaintea Adelinei, prin patul lui Cristi au mai trecut Andreea Raicu şi Maria Marinescu.

Horia Tecău - 25 de ani - tenis - 1,93 m - 86 kg

Tecău eliminat în "sferturi", la dublu, la Los Angeles

De când s-a despărţit de fotomodelul Bianca Alice Dumitrescu, cariera lui Tecău este în plină ascensiune. Patru titluri la dublu şi o semifinală la Wimbledon sunt peformanţele unui an extraordinar pe teren pentru jucătorul de Cupa Davis al României. Admiratoarele sunt rugate, totuşi, să-l lase să se concentreze în continuare.

Ciprian Marica - 24 de ani - fotbal - 1,82 m - 72 kg

Marica vrea iar în Liga Campionilor

Gina Pistol, rusoaica Marina sau Denisa Tănase sunt doar câteva dintre fetele care au avut de-a face cu corpul sculptat al lui Ciprian Marica. În ultimul timp de el s-a bucurat doar Ilinca Vandici, însă nici blondina nu mai este acum pe gustul atacantului, aşa că aviz amatoarelor!

În prezent, fotbalistul nemţilor de la Stuttgart susţine că se concentrează doar pe carieră.

Jo Jo Dan - 29 de ani - box- 1,80 m- 63 kg

Simpatic şi jovial, este unul dintre boxerii cu mare priză la sexul frumos. Aviz admiratoarelor însă, are prietenă de un an jumătate, alături de care stă în Canada şi care vine la mai toate meciurile sale.

Ioan Vieru - 31 de ani - atlet - 1,83 m - 70 kg

Dublu medaliat cu bronz la Europenele din sală, Vieru a reuşit să atragă atenţia sexului frumos prin alura sa şi tatuajele care îi „împodobesc" corpul.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net