Modelul care s-a culcat cu Ronaldo a pozat în Playboy! Imagini incendiare

cen_nakedsurprise_01.jpg

daniella chavez cristiano ronaldo
„Iepurașul” l-a făcut pe Ronaldo s-o înșele pe rusoaica Irina Shayk
Foto: mirror.co.uk

Daniella Chavez (29 de ani), care a devenit faimoasă după ce a făcut sex cu Cristiano Ronaldo (31 de ani), a fost protagonista unei ședințe foto incendiare, realizată pentru Playboy. Blondina e cunoscută pentru faptul că le trimite jucătorilor de fotbal imagini nud cu ea, atunci când echipa ei preferată câștigă un meci.

Acum, Daniella Chavez apare pe coperta revistei Playboy din Venezuela. Blonda a fost pe primele pagini ale ziarelor anul trecut, după ce a susținut că s-a culcat cu Cristiano Ronaldo, în timp ce acesta era încă împreună cu superba Irina Shayk (30 de ani), relatează cotidianul britanic Mirror.

pay-cen_nakedsurprise_03.jpg

daniella chavez cristiano ronaldo
Daniella Chavez adoră fotbaliștii
Foto: mirror.co.uk

 

Întrebată de aventura pe care a avut-o cu Ronaldo, Daniella a declarat că: „Era timid la început. Cred că îl intimidam. După ce a devenit mai încrezător, mi-a demonstrat că este un bărbat adevărat. Chiar m-a iubit, deși cred că a fost intimidat de mine”. „Iepurașul” susține că ar fi făcut sex cu fotbalistul lui Real Madrid înainte ca acesta să se fi despărțit de fotomodelul Irina Shayk.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1