Mobilizare la Spartak: doctoriţa sexy le-a interzis fotbaliştilor să facă sex!

Citeste tot despre: 

Pentru meciul de miercuri seară de la Liverpool, jucătorii echipei Spartak Moscova au primit interdicţie la relaţii intime.

Ruşii de la Spartak Moscova au nevoie de victorie pe terenul lui Liverpool pentru a se califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Înainte de meciul decisiv contra „cormoranilor”, cei de la Spartak au recurs la toate armele posibile. Inclusiv doctoriţa echipei, frumoasa Victoria Gameeva, a făcut apel la o mobilizare generală din partea jucătorilor. Mai precis, aceasta le-a cerut fotbaliştilor să se abţină de la sex în zilele premergătoare meciului.

470a054900000578-0-image-a-35_1512557972546.jpg

Victoria, alături de unul dintre fotbaliştii de la Spartak

Într-un interviu acordat presei de la Moscova, Victoria a venit şi cu explicaţii ştiinţifice. „Din punct de vedere medical, sexul stimulează capacitatea fizică doar în cazul femeilor. De exemplu, la artele marţiale, o sportivă ar putea avea rezultate mai bune imediat după ce face sex. Dar acest lucru nu funcţionează la bărbaţi. Ei trebuie să evite contactele sexuale cel puţin cu două-trei zile înaintea unui meci important”, a declarat Gameeva, cunoscută drept una dintre cele mai atrăgătoare doctoriţe din lumea fotbalului.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1