Meci strâns la capitolul frumuseţe

Ultima actualizare:

„Tricolorii” au arătat că nu sunt cu nimic mai prejos faţă de „Cocoşii Galici” în privinţa consoartelor. Dacă francezii au „atacat” cu Ludivine Kadri Sagna sau Sidonie Belmont, “jumătăţile” lui Sagna şi Rami, noi am “ripostat” cu Antoaneta Tătăruşanu şi Adelina Popa.

Meciul de deschidere al Euro dintre România şi ţara gazdă a fost un eveniment urmărit de sute de milioane de oameni. La un asemenea eveniment nu puteau să nu “strălucească” şi cele care stau zi de zi lângă fotbalişti. Sectorul nostru de pe “Stade de France” va fi la înălţimea aşteptărilor, reprezentante de seamă fiind Antoaneta Tătăruşanu şi Adelina Popa. Ele s-au “duelat” de la distanţă cu tribuna franceză, acolo unde stăteau Ludivine Kadri Sagna şi Sidonie Belmont. “Nety”, aşa cum e cunoscută iubita portarului nostru, e originară din Olteniţa şi are 28 de ani. Ea nu a preluat oficial numele Tătăruşanu, figurând încă în acte ca Năstase, dar are alături de goalkeeperul Fiorentinei doi copii, Sebastian şi Matei. Chiar şi după două naşteri, Antoaneta are un fizic de invidiat, menţinându-se în formă cu ajutorul sportului. 

Un alt fost stelist, Adi Popa, se poate mândri cu Adelina. După trei ani de relaţie, în vara lui 2015, cei doi şi-au unit destinele, nunta fiind una fastuoasă ce a costat peste 100.000 de euro. Fotbalistul e la fel de îndrăgostit de soţia sa ca-n prima zi şi recent i-a făcut o dedicaţie romantică pe o reţea de socializare. Cert e că româncele noastre au făcut faţă cu brio “adversarelor”.  

Ludivine Kadri Sagna e nevasta lui Bacary Sagna, au doi copii împreună, dar franţuzoaica de 27 de ani încă apare în ipostaze incendiare, ea fiind manechin de profesie. Cu formele ei apetisante, a fost declarată cea mai frumoasă iubită a unui jucător din naţionala Franţei, deşi are pretendente la titlu. Sidonie Belmont e de asemenea foarte frumoasă şi a “prins lotul” la Euro, după ce soţul ei Adil Rami l-a înlocuit pe Raphael Varane, accidentat. Sidonie e model de lenjerie intimă şi-n câteva luni va naşte primul copil al jucătorului de 30 de ani ce evoluează la FC Sevilla.

Raţ are soţie străină

Singurul jucător din naţionala României a cărui soţie este de altă naţionalitate este Răzvan Raţ. Iulia este născută în Ucraina şi l-a cunoscut pe fotbalistul nostru într-un magazin, pe vremea când fostul căpitan al naţionalei activa la Şahtior Doneţk. S-au căsătorit în urmă cu 9 ani şi, din 2011, au o fetiţă. 

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net