Mayweather a aruncat cu dolarii în dansatoare! Imagini-şoc

Ultima actualizare:

    Americanul e posesorul a  patru centuri la categoria semimijlocieFoto: AP
Americanul e posesorul a patru centuri la categoria semimijlocieFoto: AP

Boxerul Floyd Mayweather a petrecut în vila sa din Las Vegas cu mai multe striperițe.

Retras după meciul cu Berto, Floyd Mayweather petrece non-stop de mai bine de o lună. Sportivul american, care a adunat peste 400 de milioane de dolari în carieră, a făcut un chef de pomină zilele trecute la vila sa din Las Vegas. N-au lipsit dansatoarele la bară și teancurile de sute de dolari.

Doralie Medina, cu prietenele la plajă
Doralie Medina, cu prietenele la plajă

49-0. Acesta este bilanțul meciurilor lui Floyd Mayweather, din întreaga sa carieră la profesioniști. Boxerul american a decis luna trecută să se retragă din circuit, nu înainte de a-l învinge pe Berto și de a-I egala recordul de victorii legendarului Rocky Marciano. Iar după atâta munca, a venit și vremea petrecerilor, iar la acest capitol nu-l întrece nimeni pe excentricul pugilist. Mayweather, cunoscut pentru „aroganțele” pe care le face atunci când vine vorba de viața extrasportivă, a dat o petrecere de pomină la el acasă, iar momente ale chefului le-a făcut publice pe site-urile de socializare. Floyd apare în imagini îmbrăcat lejer, într-un halat, înconjurat de cel puțin opt dansatoare, evident având pe ele bikini cât se poate de minusculi și sutiene care nu acopereau mai nimic.

Doralie și Floyd sunt împreună din primăvară
Doralie și Floyd sunt împreună din primăvară

” Doar o petrecere normală”, a punctat Mayweather, postând și un clip video în care fetele își mișcau fesele pe ritmuri de hip-hop, iar el arunca cu sutele de dolari în direcția lor.

Iubita se distra în Miami

Mayweather, în timp ce se distra cu dansatoarele
Mayweather, în timp ce se distra cu dansatoarele

Ați zice că Mayweather este un burlac convins, având în vedere stilul său de viață extrem de libertin. Totuși, Floyd are o iubită. Se numește Doralie Medina, i-a fost maseuză aproape doi ani și formează un cuplu din primăvară.

Mayweather a aruncat cu bani spre dansatoare
Mayweather a aruncat cu bani spre dansatoare

În timp ce boxerul se distra cu dansatoarele în vila de peste 30 de milioane de lire din Vegas, Doralie era la plajă, la Miami, alături de două prietene.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net