Maria Șarapova, șefă la bani! Rusoaica a strâns o sumă fabuloasă într-un singur an

Ultima actualizare:

    Maria Sarapova
Maria Sarapova

Maria Șarapova face ce face și atrage banii ca un magnet. Rusoaica este cea mai bogată sportivă în Topul Forbes – realizat pe baza veniturilor obținută între iunie 2013 și iunie 2014.

Și asta în condițiile în care ea în a doua jumătate a anului trecut nu a jucat decât un singur meci, fiind accidentată! Numai că averea Șarapovei, la fel ca și a celorlalte tenismene de talie mondială, crește datorită contractelor de publicitate. Astfel, rusoaica a strâns în cele 12 luni 24,4 milioane de dolari, din care doar 2,4 milioane provin din tenis. În rest, contractele cu numeroșii ei sponsori, dar și firma de duciuri Sugarpova i-au asigurat un plus de 22 de milioane de dolari. Pe locul secund în acest top e chinezoaica Li Na, care a adunat 23,6 milioane de dolari (18 milioane din contracte). Pe trei în acest top găsim tot o tenismenă, Serena Williams, care a strâns în total 22 de milioane de dolari. Ea a muncit cel mai mult pentru bani, căci exact jumătate din sumă, adică 11 milioane de dolari, i-au venit ca premii din tenis.

Top 10 cele mai bine plătite sportive Forbes

Maria Șarapova (tenis)            22,4Li Na (tenis)    23,6Serena Williams (tenis)           22Kim Yuna (patinaj)     16,3Danica Patrick (Nascar)          15Victoria Azarenka (tenis)        11,1Caroline Wozniacki (tenis)      10,8Agnieszka Radwanska (tenis) 6,8Ana Ivanovic (tenis)   6,4Paula Creamer (golf)   5,5

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net