Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme între doi iubiţi fotbalişti

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Voluptoasa Kim, coperta ediţiei americane a revistei OK! pentru luna ianuarie, a sărit din patul lui Ronaldo în cel al lui Reggie Bush - un cunoscut jucător de fotbal american.

Desigur că atunci când eşti prietenă cu Paris Hilton multe se pot întâmpla. Aşa a păţit şi Kim Kardashian, un cunoscut model american.

După ce toate siteurile de bârfe din lume au dat ca sigură o relaţie între ea şi cel mai scump fotbalist din lume, Kardashian a tăiat-o definitiv cu Ronaldo, pe care nu l-a văzut decât în seara în care acesta s-a întâlnit cu Paris Hilton. Pe care dintre ele o fi avut-o starul de la Real Madrid, e greu de aflat.

În CV-ul cu relaţii, Kim îl are trecut pe Ray J, un cunoscut interpret de hip-hop, alături de care apare pe internet într-un filmuleţ pentru adulţi, de genul sex tape publicat fără voinţă.

simeon stalpnicul png

De ceva ani a căzut în braţele lui Reggie Bush, celebrul star de culoare din fotbalul american. De la întâlnirea cu Ronaldo la Reggie Bush, după cum spune ea pe coperta ediţiei americane din ianuarie a revistei OK!, a slăbit 7 kilograme.

image

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net