Jessica plânge după Wenger. Un fotomodel regretă plecarea francezului de la Arsenal

tyutyu.jpg

Domnişoara Rose este una dintre cele mai fidele susţinătoare ale francezului. Spre deosebire de mulţi tunari, ea chiar nu ar vrea ca acesta să plece de la club
Foto: Instagram

Arsene îşi va lua la revedere de la Arsenal la sfârşitul acestui sezon după 22 de ani petrecuţi la Londra, timp în care şi-a făcut o sumedenie de fani.

Unii dintre ei au fost şocaţi de anunţul de despărţire al tehnicianul de clubul englez, iar un fotomodel de lenjerie intimă e chiar devastată. Jessica Rose nu rata niciun meci al favoriţilor de pe Emirates, iar pasiunea pentru Wenger era cea care o aducea tot timpul la stadion, deşi Lacazette şi Ozil ocupă şi ei locuri în faţă în inima britanicei. Aceasta s-a fotografiat de o sumedenie de ori cu tricoul lui Arsenal şi cam atât pe ea, iar asta era o treabă win - win. Din sezonul următor trebuie să-şi caute însă alt favorit sau să se mute în Franţa după tehnicianul în vârstă de ani. 

untitled.jpg

Jessica îi înebuneşte pe fanii lui Arsenal cu fotografiile în care doar tricoul alb-roşu îii acoperă corpul
Foto: Instagram

Cea mai grea zi va fi însă duminică, când chiar se juca pe Emirates ultimul meci al lui Wenger în faţa tunarilor, în compania lui Burnley. Asta pentru că Arsenal va încheia sezonul de Premier League la Huddersfield, iar o calificare în finala Ligii Europa nu e încă certă.

gfh.jpg

Jessica este fotomodel, iar cel mai mult prezintă lenjerie intimă şi costume de baie
Foto: Instagram

qwe.jpg

Jessicăi îi va fi dor de Arsene, dar şi francezul va pierde multe după mutarea de la Londra
Foto: Instagram

jkloil.jpg

Domnişoara Rose este un fotomodel foarte apreciat în Marea Britanie
Foto: Instagram

fghfhfg.jpg

Jessica nu lipseşte de la meciurile lui Arsenal de pe teren propriu. Wenger n-a fost niciodată personal la o prezentare de-a ei
Foto: Instagram

wefr.jpg

Jessica Rose, una dintre cele mai sexy fane ale lui Arsenal
Foto: Instagram
Loading...

Citește și