Iubita lui Neymar, fără chiloţi la Festivalul de Film de la Veneţia

hepta_3794967.jpg

Bruna Marquezine a forţat nota şi s-a afişat în public fără lenjerie intimă
Foto: HEPTA

Bruna Marquezine are o relaţie pasională, năbădăioasă şi cu multe întreruperi din 2012, iar una dintre cauze a fost distanţa.

Actriţa şi modelul în vârstă de 23 de ani a vrut să se ocupe şi de cariera ei, nu doar să-i fie breloc fotbalistului pe la Barcelona sau Paris şi se pare că nu s-a descurcat prea rău. Cel puţin cât a fost copil, categorie la care a fost de multe ori desemnată cea mai bună din Brazilia. De când puştoaica din Rio a devenit majoră, acest "bună" a prins alte conotaţii şi nu doar datorită paparazilor, ci şi modului în care s-a promovat ea, de multe ori la limita obsecinităţii. Ceva de genul a făcut şi zilele trecute pe covorul roşu de la Veneţia, unde a participat la cunoscutul festival de film.

hepta_3795001.jpg

Iubita lui Neymar este actriţă şi model
Foto: HEPTA

Bruna a sosit acolo într-o rochie până în pătmânt, dar atât de decupată încât nu acoperea decât foarte puţin din frumosul ei corp. Acel puţin nu includea neapărat şi zona intimă, care a rămas vizibilă pentru fotografi. Bineînţeles, la o adiere de vânt mai puternică ea a dezvăluit lipsa lenjeriei, lucru care n-a părut s-o deranjeşe pe braziliancă. 

gettyimages-1026188808.jpg

Brazilianca şi fotbalistul lui PSG au o relaţie de 5 ani
GettyImages

hepta_3795039.jpg

Bruna a făcut furori la Veneţia
Foto: HEPTA
Loading...

Citește și