Iubita lui Graziano Pelle îl așteaptă în lenjerie la fiecare mic dejun- FOTO

iubita_grazziano_pelle.jpg

Viktoria Varga este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști
Viktoria Varga este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Fotbalistul italian Graziano Pelle, legitimat în prezent la formația chineză Shandong Luneng, are parte de o izolare foarte plăcută.

Iubita italianului Graziano Pelle, unguroaica Viktoria Varga, este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști. Nici nu ar avea cum să nu fie așa, având în vedere că este un fotomodel de succes.

Cei doi sunt împreună de peste șase ani, ea devenind o preferată a tabloidelor britanice în perioada în care iubitul ei juca pentru Southampton (2014-2016). Cei doi au părăsit apoi Anglia pentru a merge tocmai în China, însă chiar dacă asta îi dădea puțin peste cap planurile maghiarei, pentru că toate contractele le avea aici, în Europa. Totuși, cele 14 milioane de euro oferite pe an de asiatici i-au convins pe cei doi că pot sta și despărțiți câteva luni pe an. Acum, britanicii au avut din nou de ce să scrie de frumoasa de 28 de ani, după ce Viktoria Varga a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii luând micul dejun doar în lenjerie intimă, sfătuind lumea să stea acasă în această perioadă. Așa cum face ea cu fotbalistul norocos.

19_viktoria_varga.jpg

Viktoria Varga
Viktoria Varga
FOTO: Instagram
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1