Iubita i-a oferit o petrecere surpriză lui Ricardo Cadu

Ultima actualizare:

    Cadu a avut alături toţi prietenii în Portugalia
Cadu a avut alături toţi prietenii în Portugalia

Aflat în Portugalia, unde evoluează pentru Gil Vicente, Cadu încă petrece româneşte. Fundaşul de care se leagă cea mai importantă perioadă din istoria clubului CFR Cluj a fost ”victima” unei petreceri surpriză organizată de iubită, actriţa Ana Maria Pop.

Cadu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR şi străini care au trecut prin Liga 1. Fotbalistul portughez a stat opt ani în România, s-a ataşat de ţara noastră şi, mai mult decât atât, s-a îndrăgostit de o româncă. Ana Maria Pop, iubita jucătorului, e mereu alături de el când timpul îi permite, joburile de actriţă, manechin şi colaborările cu lumea fashionului ţinând-o mai mereu pe drumuri. Cum era şi normal, Sărbătorile le petrec împreună, iar Ana Maria s-a gândit să-i organizeze o petrecere surpriză pentru ziua lui. Actriţa a pus la cale totul: i-a chemat pe coechipierii lui Cadu de la Gil Vicente la restaurantul deţinut de fostul căpitan de la CFR, a decorat totul special pentru el, a comandat un tort personalizat şi, pentru ca party-ul să fie şi mai special, a proiectat înregistrări cu prietenii lui Cadu din toate colţurile lumii. ”Iubi ştia că ieşim noi doi la masă, nu se aştepta să intrăm în restaurant şi peste 50 de persoane, prieteni, familie, colegi, să fie acolo şi să-i cânte La mulţi ani. A fost un moment foarte frumos”, ne-a declarat Ana Maria.

Ea a strălucit pe covorul roşu

Ana Maria Pop, avocată de meserie, a început să cocheteze cu modelingul în urmă cu câţiva ani. A fost doar un pas până când ochii vigilenţi ai unor regizori au remarcat-o, aşa că şatena originară din Cluj a început să cocheteze şi cu actoria şi a urmat cursurile unei celebre Academii de Film din Los Angeles, sub îndrumarea lui Bobby Păunescu. Ana Maria este o prezenţă rară la evenimentele mondene din ţară, având apariţii mai dese la festivalurile de modă şi film din Europa. La începutul lui decembrie, iubita lui Cadu a fost în centrul atenţiei la Gala Elle, unde a făcut furori într-o ţinută semnată Otilia Brăiloiu.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net