Irina Shayk nu duce lipsă de "oferte" după despărţirea de Ronaldo

Ultima actualizare:

    Irina Shayk la plajaFOTO: Hepta
Irina Shayk la plajaFOTO: Hepta

Fosta parteneră de viaţă a lui Cristiano Ronaldo e în acest moment una dintre cele mai curtate femei din lume. La doar câteva zile după ce ruptura de fotbalistul lui Real Madrid a devenit oficială, frumoasa rusoaică e asaltată de pretendenţi.

Primul care şi-a permis să-i ceară prietenia Irinei e un baschetbalist de 20 de ani din NBA, pe numele său Giannis Antetokounmpo.

Giannis Antetokounmpo
Giannis Antetokounmpo

"Am auzit că Irina Shayk e singură...Ar trebui să-i cer o întâlnire?? Sau credeţi că e prea devreme?? Hahahahha", a scris pe Twitter jucătorul lui Milwaukee Bucks.

Relaţia de iubire dintre Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk s-a încheiat la cumpăna dintre ani, motivul rupturii fiind mama fotbalistului, care nu se înţelegea deloc cu frumoasa rusoaică.

Deşi Cristiano şi Irina s-au cufundat în tăcere, despărţirea a fost confirmată de reprezentanţii modelului de 29 de ani. „Nu mai formează un cuplu”, a fost mesajul transmis de apropiaţii rusoaicei.

De Crăciun, Ronaldo şi-a dus iubita la Dubai, dar totul s-a stricat peste numai o săptămână. Fotbalistul lui Real Madrid a vrut să-i facă o supriză mamei sale, care a împlinit 60 de ani la 31 decembrie, dar Irina Shayk a refuzat să participe la petrecerea organizată în insula Madeira. Motivul? Mama lui CR7 n-o înghiţea deloc pe Irina, considerând-o mereu o femeie nepotrivită pentru fiul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net