A întrerupt finala Ligii Campionilor și s-a umplut de bani

intrusa_pe_teren_liga_campionilor.jpg

Apariția pe teren la finala Ligii Campionilor a umplut-o de bani pe Kinsey Wilanski
Apariția pe teren la finala Ligii Campionilor a umplut-o de bani pe Kinsey Wilanski
FOTO: Guliver/ Gettyimages

Pătrunderea pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor dintre Liverpool și Tottenham (scor 2-0) a transformat-o pe Kinsey Wilanski dintr-o blondă frumoasă într-un sex-simbol asaltat de oferte de colaborare.

În vârstă de 22 de ani, Kinsey a avut momentul de glorie în urmă cu două săptămâni, atunci când a pătruns pe gazonul stadionului Wanda Metropolitano îmbrăcată doar într-un costul de baie negru, prin care îi promova site-ul porno al iubitului său. Ei bine, așa cum recunoaște și ea, chiar dacă după acest gest extrem a fost închisă tipm de cinci ore în arestul poliției din Madrid, acțiunea a fost ”cea mai profitabilă reclamă pe care o puteam face. Nici nu aveam cum să o cumpăr”. Și modelul american nu exagerează deloc, pentru că dacă înainte de a păși pe gazon contul ei de Instagram era urmărit de 300.000 de fani, în două săptămâni a ajuns la 2,9 milioane de urmăritori! În limbaj de afaceri, acest lucru se traduce printr-o groază de bani, numele ei fiind acum cotat de specialiști la peste 4 milioane de euro. Această sumă este calculată în funcție de potențialul de marketing al fiecărui posesor de cont de rețea de socializare, deci ar putea fi transformată în bani reali dacă ea va onora ofertele care vin pe adresa sa. Mai mult, site-ul iubitului a ajuns la peste 32 de milioane de abonați, mai mult decât dublu față de luna mai!

”Vreu să fac cât pot de multe lucruri pentru a-mi crește numărul fanilor, pentru că la 30 de ani vreau să strâng destui bani pentru a mă retrage. După intrarea pe teren am primit multe oferte de lucru, e ceva excepțional tot ce mi se întâmplă, a mai spus tânăra. Născută la Los Angeles, ea spune că nu și-a anunțat părinții că va intra pe teren, pentru că tatăl ei e polițist în orașul ei natal. ”Bineînțeles că nu i-am spus. Dar, după ce a văzut ce am făcut, el a fost fericit că am purtat costum de baie”, a mai spus fotomodelul care a avut apariții revistele ”Sports Illustrated” și ”Maxim”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1