Icardi, sex pe masă cu focoasa Wanda

Ultima actualizare:

    Mauro Icardi si sotia lui, Wanda Nara, intr-o fotografie care a incendiat InternetulFOTO: Instagram
Mauro Icardi si sotia lui, Wanda Nara, intr-o fotografie care a incendiat InternetulFOTO: Instagram

Mauro Icardi și soția lui, Wanda Nara, au șocat din nou. De data asta nu printr-o altă ceartă cu conducătorii lui Inter, ci prin câteva fotografii postate pe Instagram.

O adevărată divă pe rețelele de socializare, Wanda Nara are nu mai puțin de 5,1 milioane de urmăritori, care au fost fericiți cu o fotografie sexy, în care Wanda, topless, este aplecată peste fotbalistul argentinian, pe o masă. În 24 de ore, imaginea a primit peste 500.000 de aprecieri, așa că e de așteptat ca cei doi să ”recidiveze”, mai ales că nimeni nu se îndoiește că fotbalistul de 26 de ani face orice îi spune nevasta, care e cu șase ani mai mare.

El a ajuns, în iarnă, inclusiv să-și pună în pericol viitorul fotbalistic, după o ceartă cu conducătorii celor de la Internazionale. De vină pentru asta a fost, desigur, tot soția lui, care s-a transformat în impresar și i-a pus în cap lui Mauro pe toată lumea: coechipieri, oficiali, ziariști și, mai ales, fani. Așa că în vară el va fi nevoit să plece. Mai mult, căsătoria cu Wanda Nara l-a scos și de la sufletul fanilor argentinieni și al selecționerilor, pentru că înainte de a deveni nevasta lui, ea era soția coechipierului său Maxi Lopez. Iar acesta a divorțat abia după ce Wanda a anunțat public relația cu Icardi.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net