Georgina, iubita lui Ronaldo, sexy pe coperta unei reviste din Portugalia

georgina_rodriguez_iubita_ronaldo_inalt.jpg

Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo
Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo
FOTO: Profimedia

Cristiano Ronaldo are motive de mândrie. Iubita lui, Georgina Rodriguez, apare pe coperta ediției portugheze a revistei ”Women's Health”.

La 26 de ani, Georgina, la fel ca și ”jumătatea ei”, este obsedată de exercițiile fizice. Iar rezultatele se văd cu ochiul liber, ea fiind una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști din lume. Tocmai de aceea, a atras privirile multor editori de revistă sau ale unor branduri internaționale, care o vor ca model. Acum, ea a decis să accepte propunerea ediției portugheze a revistei ”Women’s Health”, astfel că apare pe coperta numărului de mai-iunie.

goergina_rodriguez_womens_health.jpg

Georgina Rodruguez, pe coperta ediției portugheze Women's Health
Georgina Rodruguez, pe coperta ediției portugheze Women's Health
FOTO: Instagram

Bucuria i-a fost cu atât mai mare cu cât e prima ei apariție într-o revistă din țara natală a iubitului său. În interviul acordat cu acest prilej, Georgina a mărturisit că o bună parte din calitățile fizice pe care le are se datorează lecțiilor de balet luate în copilărie. ”Baletul mi-a construit corpul și personalitatea. Discipina pe care dansul mi-a dat-o se regăsește nu doar în corpul meu, dar și în felul meu de a fi”, a explicat ea.

Pentru Georgina, aceasta e a doua apariție pe coperta unei reviste ”Women’s Health”. În vara anului 2018, ea a pozat pentru ediția din țara sa natală, Spania.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1