FOTO: Top cinci sportive care au pozat în reviste pentru adulţi!

Ultima actualizare:

    Amanda Beard, o înătătoare de succes, are o frumuseţe răpitoareFoto: facebook
Amanda Beard, o înătătoare de succes, are o frumuseţe răpitoareFoto: facebook

Unele atlete au demonstrat de-a lungul timpului că sunt foarte bune în disciplina pe care o practică, dar şi că posedă un fizic de invidiat. De aceea ofertele pentru a realiza un pictorial nud nu au întârziat să apară, iar „Click!” vă propune un top cinci al sportivelor care au încântat privirile fanilor.

În clasamentul neconvenţional pe ultima poziţie e Torrie Wilson. Acum în vârstă de 39 de ani, ea şi-a început cariera ca fitness model şi în 1998 a câştigat mai multe titluri după care a devenit wrestler profesionist. A apărut de două ori pe coperta Playboy, în 2003 şi 2004.

Pe locul patru se află Maria Butyrskaya. Patinatoarea din Rusia a câştigat titlul mondial în 1999, de trei ori Europeanul şi de şase ori campionatul naţional. În 1998 a acceptat propunerea de a apărea dezbrăcată în revistele pentru adulţi, oferta fiind la scurt timp după ce a ocupat locul patru la Olimpiada de Iarnă.

Amanda Beard se află pe podium. La 14 ani a câştigat medalia de aur la Olimpiadă, apoi a doborât de două ori recordul mondial la proba de 200 de metri bras. A participat la alte patru Olimpiade şi a luat şapte medalii. În 2007 a apărut pe coperta Playboy şi a mai realizat câteva pictoriale nud pentru o organizaţie ce apără drepturile animalelor.

Gabrielle Reese e pe poziţia a doua în clasamentul all-time. Jucătoare profesionistă de volei pe plajă şi model, ea a apărut în numeroase reviste. A câştigat mai multe titluri sportive şi a devenit cunoscută după ce cei de la Elle au inclus-o pe lista celor mai frumoase cinci femei din lume. În 2001 a pozat pentru publicul masculin, iar ediţia respectivă s-a vândut ca pâinea caldă.

Locul unu, echipa Germaniei. Romy Tarangul, Nicole Reinhardt, Katharina Scholz, Petra Niemann sunt cele patru nemţoaice din echipa Olimpică, ele dezgolindu-se pentru Playboy-ul din 2008. Petra a luat argintul la campionatul mondial de navigaţie, Nicole a câştigat şase medalii de aur la proba de canoe, plus aurul la Olimpiada de Vară din 2008. Romy e o judoka foarte bună, a obţinut argintul la Europene şi primul loc la Mondialul din 2008. Katharina a jucat hochei pe iarbă şi a cunoscut supremaţia la Europene.

AICI E GALERIA FOTO

http://www.click.ro/foto/sportive-ce-au-renuntat-la-haine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
image
actualitate.net
image
actualitate.net