FOTO Ea e Pamela, blonda care l-a sedus pe Maradona!

pamela.jpg

Pamela de los Angeles
Pamela de los Angeles
Citeste tot despre: 

Presa argentiniană vuieşte în aceste zile după ce revista Paparazzi a publicat o fotografie în care fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona se sărută pătimaş cu noua sa cucerire, o blondă în vârstă de 35 de ani.

La 53 de ani, Maradona pare să fi rupt legătura cu fotbalul (ultima echipă antrenată a fost Al Wasl, în 2012), însă face furori în viaţa privată. Astfel, după ce a terminat cu scandal relaţia cu Rocio Oliva, argentinianul s-a consolat rapid cu o altă "bombă-sexy".

pamela-de-los-angeles-1.jpg

Pamela de los Angeles
Pamela de los Angeles

Este vorba despre Pamela de los Angeles, un fotomodel recunoscut în Ţara Tangoului pentru numeroasele sale aventuri cu bărbaţi celebri. În cariera sa, Pamela a cocheta şi cu baletul, are un tatuaj cu regina muzicii pop, Madonna, şi se declară o fană înfocată a echipei San Lorenzo.

paparazzi-pamela-angeles-diego-maradona_claima20140731_0188_29_mediagallery-article.jpg

Revista argentiniană care a surprins sărutul dintre Maradona şi Pamela
Revista argentiniană care a surprins sărutul dintre Maradona şi Pamela

Cei doi au fost fotografiaţi sărutându-se la ieşirea dintr-un local de noapte, iar jurnaliştii sud-americani vorbesc chiar despre faptul că Pamela are bagajele făcute pentru a-l însoţi pe Maradona la Dubai, acolo unde fostul fotbalist are reşedinţa.

Mai mult, se pare că Maradona a prezentat-o deja pe Pamela fiicei sale, Giannina, drept noua sa prietenă. 

Loading...

Citește și

  • Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona s-a logodit cu Rocio Oliva, anunţă presa de la Buenos Aires, care susţine că evenimentul a avut loc la Roma. Tânăra este şi ea tot o fostă fotbalistă, cu 30 de ani mai tânără decât Maradona.