FOTO Cea mai sexy galerie pentru România în meciul cu Andorra!

Ultima actualizare:
Iulia Pârlea
Iulia Pârlea

"Tricolorii" vor disputa diseară (ora 21.30, în direct la TVR 1) partida din preliminariile CM 2014 cu Andorra. România are nevoie să marcheze cât mai multe goluri pentru a spera la barajul ce poate duce la Rio, iar iubitele fotbaliştilor ştiu să-i încurajeze.

Diseara, toţi românii speră într-o victorie la o diferenţă mare de goluri a "tricolorilor" şi printre cei mai înfocaţi suporterii se află consoartele elevilor lui Piţurcă.

Cristina Roventa, iubita lui Alex Maxim jpeg

Amelia şi Srdjan Luchin
Amelia şi Srdjan Luchin

Cristina Roventa, iubita lui Maxim. Bruneta a reprezentat România în 2012 la concursul Miss Touris World, desfăşurat la Bankok, pe scena teatrului Siam Niamit. Ea a ajuns în Top 10 din 60 de concurente şi a obţinut titlul de Miss Tourism Europe, având dimensiuni de invidiat:  92-62-90.

simeon stalpnicul png

Antoaneta Năstase, logodnica lui Tătăruşanu. Fata de 26 de ani originară din Olteniţa lucrează ca recepţioner la salonul de înfrumuseţare al Getei Voinea şi-n curând îi va dărui portarului Stelei şi al echipei naţionale un copil.

Roxana, soţia lui Latovlevici. Cei doi s-au căsătorit în vara acestui an, iar iubita jucătorului stelist nu lipseşte la meciurile internaţionale ale roş-albaştriilor.


    Iulia Pârlea
Iulia Pârlea

Iulia Pârlea se iubeşte cu Gabi Torje. Ştirista de la Digi24 are 28 de ani, iar milocaşul le-a prezentat-o deja părinţilor ca viitoarea soţie.


    Amelia şi Srdjan Luchin
Amelia şi Srdjan Luchin

Amelia, soţia lui Luchin. Consoarta dinamovistului va naşte în curând primul copil al cuplului. Tânară locuieşte de doi ani în Bucureşti, are Masterul în Managementul dezvoltării regionale şi a activat la o companie specializată cu traduceri. În trecut, a cochetat şi cu muzica, fiind solistă într-o formaţie ce concerta în cluburile din Timişoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net