Figo şi-a dus "bomba" suedeză în Maldive

cxejmweuaaql4ir.jpg

Luis şi modelul Helen Svedin se bronzează pe plajele din Ja Manafaru
Foto Click!

Luis Figo a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti ai generaţiei lui, portughezul făcând istorie la Real Madrid, Barcelona şi Inter Milano.

În viaţa personală a rămas însă destul de discret, fostul mijlocaş dreapta ţinând uşile închise presei şi ferindu-se cu sfinţenie de indiscreţii paparazi. Ajuns la 43 de ani şi retras din cursa pentru preşedenţia FIFA, la care a sperat în această vară, Figo se cam plictiseşte. Cum în Europa e cam răcoare în această perioadă a anului, acesta a luat-o pe soţia lui, fotomodelul suedez în vârstă de 39 de ani, Helen Svedin, şi a plecat în vacanţă în Maldive. A ales o plajă idilică din zona Ja Manafaru, unde Luis şi Helen se simt ca în rai. Fotbalistul a postat pe o reţea de socializare şi o fotografie cu el la bustul gol şi cu fotomodelul suedez în costum de baie. Nu putem să nu remarcăm corpul superb al acesteia, dar şi faptul că n-are niciun rid deşi bate la porţile celor 40 de ani de viaţă.

Figo şi Helen s-au întâlnit la un concert de muzică flamenco şi au împreună trei fete, Daniela (născută în 1999), Martina (născută în 2002), şi Stella (născută în 2004). Culmea, deşi toată lumea s-ar aştepta ca familia Figo să trăască sub soarele portughez, într-o climă mult mai caldă şi mai plăcută, reşedinţa lor este la Sollefteå, în comitatul Västernorrland, pe malurile reci ale Mării Baltice.

hepta_2020107.jpg

Luis Figo şi Helen Svedin sunt tot timpul o apariţie impecabilă la evenimentele mondene
FOTO: HEPTA
Loading...

Citește și