Ferrari, cum ai putut s-o părăseşti pe Aida Yespica?

untitled.jpg

Fostul fotomodel venezueleaz şi fostul fotbalist al Italiei au avut o relaţie care s-a încheiat urât
Foto: HEPTA

Venezueleanca în vârstă de 36 de ani a fost surprinsă de fotografi pe o plajă din Miami unde a făcut furori cu trupul ei. Culmea, vedeta de televiziune e singură pentru că iubitul fost fotbalist a părăsit-o.

Aida Yespica a avut o relaţie îndelungată cu fostul internaţional italian, Matteo Ferrari, cel care a evoluat pe postul de funaş central la Internaţionale Milano, AS Roma, Genoa, Parma, Eevrton şi Beşiktaş. În noimebrie 2008, cei doi au devenit şi părinţii unui băieţel, Aron. Culmea, acest eveniment extraordinat din viaţa oricărui cuplu nu a dus spre altar, cum se anunţa, ci spre despărţire. La scurt timp după, Matteo a plecat să joace în Turcia şi apoi în Canada, şi i-a lăsat acasă pe Aida şi Aron.

hepta_3760487.jpg

Aida s-a dat singură cu cremă de soare
Foto: HEPTA

Frumoasa sud-americancă a suferit o depresie severă şi a avut nevoie de terapie pentru a-şi reveni, dar acum pare mult mai bine. Fotografii de la Hepta au surprins-o zilele trecute pe Aida Yespica pe o plajă exclusivistă din Miami, Florida, iar ipostazele sunt dintre cele mai provocatoare. De singurătate sau pentru că pur şi simplu nu avea încredere în nimeni, Aida a trebuit să se dea singură cu cremă de soare, iar poza nu a ieşit tocmai rău. 

hepta_3760488.jpg

Venezueleanca are 36 de ani, dar arată perfect
Foto: HEPTA

În acest moment, Aida Yespica este implicată în show-l de televiziune, Caduta Libera, de la Canale 5 Venezuela. 

h_01269227.jpg

Matteo Ferrari, în stânga, a fost unul dintre cei mai doriţi fotbalişti italieni din vremea lui. Pentru Aida Yespioca a fost însă o dezamăgire
foto: EPA
loading...
Loading...

Citește și