Eugenie Bouchard le cere fanilor să nu o mai ”bombardeze” cu CV-uri

eugenie-bouchard-gettyimages-1160082715m.jpg

Eugenie Bouchard nu știe cum să-i facă pe fani să nu-i mai trimită CV-uri pe mail
Eugenie Bouchard nu știe cum să-i facă pe fani să nu-i mai trimită CV-uri pe mail
Foto: Guliver / GettyImages
Citeste tot despre: 

În 19 martie, jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard (26 de ani) a scris, pe Twitter, că nu o deranjează că trebuie să stea în casă, dar că şi-ar fi dorit să aibă un iubit în această perioadă de izolare cauzată de pandemia cu Covid-19. Din acel moment, admiratorii săi i-au trimis o mulțime de mesaje, inclusiv CV-uri! Astfel că Bouchard a fost nevoită să reacționeze.

Aflată pe locul 328 WTA, finalista de la Wimbledon 2014 a revenit cu următoarea postare: ”Agentul meu m-a informat că voi, băieții, trimiteți CV-uri în acest sens pe adresa de email de pe profilul meu. TREBUIE SĂ VĂ OPRIȚI”. Jucătoarea a fost amuzată de mesajele primite de la fani. Mulți dintre ei îi spuneau că sunt negativi la coronavirus, de pildă.  
Mesajul postat de Genie, în urmă cu cinci zile, a fost următorul: “Nu mă plâng, dar simt că ar fi mult mai plăcută carantina cu un iubit”. Acea postare a generat imediat reacții diverse. “Am şase sticle cu gel dezinfectant pentru mâini, 18 role de hârtie igienică şi mai multe săpunuri cu diverse arome în caz că Genie vrea ceva carantină şi relaxare”, a notat unul dintre cei care au reacţionat la mesajul sportivei, potrivit The Sun.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1