Ele încing grupa!

Ultima actualizare:

    Sylvie-Rafael  van der Vaart
Sylvie-Rafael van der Vaart

Fotbal, fotbal şi iar fotbal. De asta avem parte aproape o lună, cât durează Campionatul European.

În paralel cu evenimentul găzduit de Polonia şi Ucraina, se dau "lupte" grele pentru un titlu, neoficial, de cea mai sexy iubită sau soţie a participanţilor la turneul final.

În Grupa B e cea mai acerbă concurenţă, unde "jumătăţile" fotbaliştilor olandezi, portughezi, danezi şi germani fac furori. Irina Shayk, Sarah Brandner, Sylvie van der Vaart şi Caroline Fleming se „bat" în pictoriale provocatoare apărând pe coperţile celor mai cunoscute reviste de specialitate.

Irina Shayk- Cristiano Ronaldo

simeon stalpnicul png

Irina Shayk e logodnica portughezului Cristiano Ronaldo. Cei doi formează un cuplu de doi ani şi jumătate iar în luna iulie a acestui an urmează să îşi unească destinele pe o insulă de lângă Madeira.

Rusoaica nu se dă în lături de la pictorialele în lenjerie intimă, ba mai mult, ea a putut fi admirată în luna februarie, într-un pictorial în celebra revista Esquire UK, doar în chiloţei, acoperindu-şi sfârcurile cu mâinile.

Caroline Fleming-Nicklas Bendtner

simeon stalpnicul png

Sarah Brandner e iubita germanului Bastian Schweinsteiger. Considerată una dintre cele mai frumoase partenere de fotbalişti din Bundesliga, fotomodelul german de 22 de ani a pozat în mai multe pictoriale fierbinţi printre care şi revista GQ.

Blondă a renunţat la haine şi pentru a poza într-un calendar doar în costum de baie.

Sylvie (33 de ani) e model şi soţia mijlocaşului olandez Rafael van der Vaart (29 ani). Cei doi s-au cunoscut în anul 2003, iar în 2005 s-au căsătorit, pentru ca un an mai târziu să se nască băiatul lor, Damian Rafael.

Desemnată cea mai frumoasă femeie din Olanda, apoi cea mai frumoasă soţie de fotbalist din Bundesliga (perioada Hamburg), Sylvie a fost depistată în anul 2009 cu cancer mamar. Prezentatoarea a scăpat de cumplita boală după un an de tratament intensiv.

Sarah Brandner-Bastian Schweinsteiger

simeon stalpnicul png

Caroline Fleming e fosta, dar şi actuala iubită a danezului Nicklas Bendtner. Cu toate că presa daneză a anunţat o desparţire în urmă cu un an, se pare că baroneasa a trecut peste infidelitatea lui, oferindu-i a doua şansă.

Chiar dacă diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 13 ani, dragostea lor a fost mult prea mare pentru a ţine cont de asta. Caroline a fost căsătorita cu Rory David Fleming, de care a divorţat în anul 2008, din mariaj lor rezultând doi copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net