Ea îl va consola pe Karius! Portarul lui Liverpool are lipici la modele

Ultima actualizare:

    Ianthe Rose, modelul cu care se iubeşte Loris Karius
Ianthe Rose, modelul cu care se iubeşte Loris Karius

Prin gafele sale, Loris Karius a decis de unul singur succesul celor de la Real Madrid în Liga Campionilor. Neamţului nu i-a rămas decât se consoleze alături de Ianthe Rose, super-modelul cu care se iubeşte de câteva luni.

Finala Real Madrid – Liverpool (3-1) va rămâne în istorie prin incredibilele greşeli cu care portarul „cormoranilor” şi-a îngropat propria echipă. „Nu mai pot să dorm, acele imagini îmi vin în cap fără încetare. Le cer scuze colegilor şi fanilor, a fost vina mea că am pierdut. Din păcate, asta e viaţa portarilor”, a fost mesajul pe care Karius a ţinut să-l transmită tuturor celor care l-au criticat.


    Loris Karius le-a cerut scuze fanilor lui Liverpool
Loris Karius le-a cerut scuze fanilor lui Liverpool

Portarul de 24 de ani se afă într-un punct de cotitură al carierei sale şi are nevoie de sprijin pentru a putea merge mai departe. La acest capitol, un rol împortant îl va avea proaspăta sa iubită, Ianthe Rose, un model britanic care face furori pe reţelele de socializare. Dacă la Kiev a scăpat mingea printre degete, Karius are lipici la femei frumoase. Înainte de a o cuceri pe Ianthe, Loris a fost combinat cu alte două modele, Pamela Reif şi Annelie Alpert, construindu-şi astfel o reputaţie de Casanova.


    Ianthe Rose
Ianthe Rose

Ianthe Rose are şi ea de suferit de pe urma prestaţiei jalnice a lui Loris Karius. Poliţia britanică investighează în acestre zile numeroasele ameninţări cu moartea primite atât de portarul lui Liverpool cât şi de iubita acestuia. „Sper să mori de cancer!”, a fost unul dintre cele mai dure mesaje adresate lui Ianthe pe reţelele de socializare.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net