Ea i-a luat locul Irinei în patul lui Ronaldo

Ultima actualizare:

    Lucia l-a cucerit pe Cristiano Ronaldo cu zâmbetul ei
Lucia l-a cucerit pe Cristiano Ronaldo cu zâmbetul ei

La numai câteva zile după ce despărţirea de Irina Shayk a devenit oficială, Cristiano Ronaldo s-a combinat cu prezentatoarea canalului oficial al echipei Real Madrid.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Există viaţă şi după Irina! Aceasta pare să fie concluzia la care a ajuns Ronaldo, nevoit la începutul lui 2015 să pună capăt unei relaţii de cinci ani cu super-modelul din Rusia. Starul portughez s-a reorientat rapid şi a sedus-o pe Lucia Villalon, o ziaristă care lucrează la Real Madrid TV. Informaţia a apărut în presa iberică, fiind întărită de o fotografie în care Lucia stă alături de Cristiano după ceremonia de decernare a „Balonului de Aur”, trofeu câştgat de CR7. 

Cristiano şi Lucia după decernarea "Balonului de Aur"
Cristiano şi Lucia după decernarea "Balonului de Aur"

De altfel, se pare că tânăra jurnalistă l-a însoţit pe Ronaldo nu numai la Zürich, cât şi la ultimul meci de campionat al celor de la Real (3-0 în deplasare cu Getafe). Deocamdată, nici unul dintre cei doi n-a oferit o confirmare în acest sens, singura reacţie venind din partea conducătorilor postului Real Madrid TV. „La acest canal vorbim despre sport, nu despre legături amoroase”, au comentat şefii Luciei. De altfel, bruneta de 26 de ani licenţiată în drept şi jurnalistică a fost băgată în şedinţă de şefi.

Irina s-a combinat cu o "stâncă"

Nici Irina Shayk nu pierde timpul. Frumoasa rusoaică se iubeşte acum cu un cunoscut luptător de wrestling, Dwayne Johnson, a cărui calităţi fizice (1,93 m şi 120 kg) i-au atras porecla „Stânca”. Irina (29 de ani) şi Dwayne (42 de ani) s-au cunoscut anul trecut pe platourile de filmare ale filmului „Hercules”.

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net