Ea este cea mai sexy luptătoare din Anglia FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Crezi că ai mai văzut această frumuseţe undeva? Probabil că aşa este. Târziu noaptea, în cel mai bun caz, când schimbai canalele şi ai nimerit pe BBC la emisiunea "Three’s Last Woman Standing".

Faceţi cunoştinţă cu Alex Alam, una dintre cele cinci sportive britanice care călătoresc prin lume şi concurează împotriva culturilor îndepărtate sau una împotriva alteia.

Fetele sunt frumoase, dar trebuie să fie şi dure. Cum ar fi această tânără de 20 de ani din Essex, care se întâmplă să fie un antrenor personal calificat şi dansatoare la bară.

"Care a fost cel mai ciudat lucru pe care a trebuit să îl faci?":

"Eram sub o casacadă, în Filipine, şi mi-am dat hainele jos să fac un duş. După ce m-am îmbrăcat am observat că eram plină de furnici roşii. Dintr-o dată am simţit că tot corpul îmi arde. M-am dezbrăcat şi alergam goală ţipând. Eram aproape să sar de pe stânca pe care mă aflam", a declarat tânăra pentru revista "Zoo".

"Ce fel de bărbaţi îţi plac?":

"Nu-mi plac stereotipurile şi sunt o femeie puternică. Îmi place ca un bărbat să fie bărbat. Mereu am ieşit cu culturişti şi bărbaţi musculoşi. Îmi place cineva care să îmi facă pe plac sau o să îl calc în picioare. Sunt mică, dar puternică", a adăugat Alex.

Vezi aici GALERIE FOTO cu cele mai sexy poze ale fetei

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net