Ea e cea mai sexy voleibalistă din Republica Dominicană

untitled.jpg

Winifer Fernandes joacă la Mirador şi la doar 1,69 metri înălţime are nişte forme de invidiat
Foto Click!

Voleiul feminin abundă de bombe sexy, iar creolele din zonele tropicale dau clasă oricui. Winifer Fernandez, din Republica Dominicană, crează însă furori pe internet în ultima perioadă.

Frumoasa de doar 21 de ani, legitimată la Mirador, în ţara ei natală, face obiectul unei adevărate obsesii. Un videoclip cu mişcările ei suave din timpul meciurilor a atras peste 3 milioane de vizualizări doar pe youtube şi nebunia e în plină desfăşurare. Fundul ei bombat e principala atracţie, dar şi faptul că este foarte frumoasă. Winifer are doar 1,69 metri înălţime şi 62 de kilograme, fapt care n-ar prea recomanda-o pentru acest sport. Totuşi, domnişoara Fernandez se descurcă în orice ipostază.

Vezi mai jos un filmuleţ care te va lăsa cu gura căscată!

Loading...
 
 

Citește și

  • Top-modelul brazilian Gisele Bündchen revine pe podiumurile de modă şi va defila în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor OIimpice din Rio de Janeiro, ce vor avea loc în luna august.

  • nunta_ana_ivanovic_bastian

    Fotbalistul german Bastian Schweinsteiger şi jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovic, fostă numărul 1 mondial, s-au căsătorit civil marţi, iar ieri, tot la Veneţia au efectuat cununia religioasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1