Ea e Amra, muza lui Dzeko, ucigaşul Barcelonei!

wrth.jpg

Edin are acasă o prinţesă care îl ajută să se liniştească şi să dea apoi totul pe teren
Foto: Instagram

AS Roma a produs marţi seara surpriza anului în Liga Campionilor, ca să nu spunem a deceniului, elimânând-o pe FC Barcelona din sferturile comeptiţiei şi calificându-se în penultimul act.

Bosniacul Edin Dzeko a fost decisiv pentru italieni şi în această dublă, el marcând golul de onoare de pe Camp Nou, care avea să se demonsterze vital, dar şi pe cel al deschiderii scorului pe Olimpico. Atacantul în vârstă de 32 de ani şi-a regăsit pofta de joc după teransferul de la Manchester City, deşi mulţi au spus că a intrat într-un con de umbră prin acest pas înapoi. În 2016, acesta nu s-a mutat însă doar la Roma, ci a mai făcut o schimbare majoră în viaţa lui, s-a căsătorit cu Amra Silajdzic, un fotomodel din ţara natală cu un an mai în vârstă decât el.

hyuklyu8.jpg

Dzeko şi Amra sunt căsătoriţi din 2016
Foto: Instagram

În 2007 aceasta a divorţat de Vladimir Vićentijević, un om de afaceri de la Sarajevo cu care era căsătorită din 2001, şi i-a oferit lui Dzeko doi copii, Una, o fată, şi Dani, un băieţel. În consecinţă, Edin a jucat extraordinar în ultimii doi ani şi nu a vrut să se rupă de Roma deşi a avut oferte halucinante din China. De graţie au fost însă pretaţiile din Liga Campionilor, în care a marcat pe bandă rulantă goluri ultra-decisive. În grupe cu reuşita lui s-a câştigat la Qarabag, iar cu o altă dublă s-a obţinut un 3-3 remarcabil la Chelsea, care a făcut ca Roma să termine pe locul 1 grupa C, în faţa londonezilor, dar şi a lui Atletico Madrid, aruncată în Liga Europa.

erhytr.jpg

Amra e fotomodel, dar a jucat şi în câteva filme, printre care şi CSY New York
Foto: Instagram

Cu Şahtior a marcat din nou decisiv în returul câştigat cu 1-0 după ce în Ucraina a fost 2-1 pentru trupa din Doneţk. În faţa Barcelonei a fost de vis, iar cu ajutorul lui De Rossi şi Manolas, care s-au revanşat pentru autogolurile din tur, s-a produs miracolul. Amra are însă şi ea partea ei de merit la această calificare.

uktyr.jpg

Amra are un corp senzaţional, dar face mult sport pentru asta
Foto: Instagram

dzeko_roma.png

Dzeko se bucură alături de căpitanul De Rossi pentru o calificare fabuloasă în semifinalele Ligii Campionilor
Getty Images
Loading...

Citește și

  • fani barcelona

    Cotidianul Marca a întocmit lista "dezastrelor" suferite de FC Barcelona în Liga Campionilor, care începe cu finala pierdută la 7 mai 1986, în faţa echipei Steaua Bucureşti, informează news.ro

  • Edin Dzeko, atacantul bosniac al celor de la AS Roma, a fost eroul trupei italiene. Evoluția uriașului din avanposturile Romei a fost decisivă în calificarea obținută in extremis de peninsulari în semifinalele Ligii Campionilor. Roma a învins Barcelona pe Stadio Olimpico cu 3-0, după ce, în tur, spaniolii s-au impus 4-1. Golul de onoare, care s-a dovedit a fi decisiv în ecuația dublei, a fost reușit tot de Dzeko, la scorul de 3-0 pentru spanioli.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1