Diego Maradona are urmași pe măsură. Fiica sa, Jana, a devenit fotomodel!

Ultima actualizare:
Jana Maradona
Jana Maradona

Printre numeroșii copii (recunoscuți sau nu) ai fostului mare fotbalist argentinian se numără şi Jana, o tânără de 23 de ani care a debutat recent în lumea modei.

Născută în 1996 dintr-o relaţie extraconjugală a lui Diego Maradona, Jana și-a cunoscut pentru prima dată tatăl abia la 17 ani. În primă fază, Maradona n-a dorit să accepte paternitatea, însă adevărul a ieșit la iveală după o bătălie juridică îndelungată.

După ce argentinianul a cedat și a recunoscut-o ca fiică pe Jana, prima întâlnire dintre cei doi s-a produs în 2013. „S-a uitat în ochii mei şi a început să plângă şi să-mi ceară scuze. Apoi ne-am îmbrăţişat. Nu am resentimente faţă de el, important este că am un tată. Banii nu mă interesează, pentru mine contează doar afecţiunea lui”, spunea adolescenta de 17 ani care şi-a regăsit părintele.

Ca urmare, ea a preferat să-şi construiască singură o carieră, fără să beneficieze într-un fel sau altul de ajutorul financiar al tatălui. Astfel, a absolvit cursurile unei facultăţi de arhitectură la Buenos Aires, iar apoi a făcut eforturi considerabile de a se face remarcată în lumea modei. Cu zeci de mii de fani pe Instagram, Jana Maradona a reuşit să atragă atenţia asupra calităţilor sale fizice, iar până la debutul ca fotomodel n-a fost decât un pas, ea fiind solicitată să pozeze în ipostaze sexy pentru un producător de lenjerie intimă.

La aproape 60 de ani, vârstă pe care o va împlini în octombrie 2020, celebrul Diego Armando Maradona are cinci copii recunoscuţi, dar şi alţi cinci care pretind acest lucru.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net