De când o aşteptau fanii lui Burnley pe Danielle Laws!

CLIIMA20100118_0058_1.jpg

Fata antrenorului de la Burnley îi va încânta pe fani (foto: Supermodel Agency)
Citeste tot despre: 

Apetisanta fiică a actualului manager de la Burnley va face senzaţie cu apariţiile sale pe arena "Turf Moor".

Brian Laws (48 ani) a preluat la 13 ianuarie 2010 postul vacant de manager al grupării engleze, după plecarea lui Owen Coyle la Bolton Wanderers. A fost o numire dorită de fanii echipei Burnley din două motive.

Primul ar fi că tehnicianul este o figură celebră a acestui club, Brian Laws jucând mulţi ani în tricoul "bordolezilor". Şi în al doilea rând, pentru că Danielle Laws (26 ani) îşi va face apariţia pe arena "Turf Moor" la fiecare meci al gazdelor.

Danielle este fiica lui Brian. Ea este cunoscută în Anglia pentru cariera în modeling, cât şi pentru cele câteva roluri în filme. În prezent, principala ei activitate este ca instructoare de fitness.


Vrei s-o admiri pe Danielle în toată splendoarea ei? Intră aici

Admiratorii şi fanii echipei Burnley deja au luat cu asalt forumurile pentru a pune un omagiu pentru voluptoasa blondă care va fi o adevărată prezenţă pe arena "vişiniilor". Ziua de 30 ianuarie, atunci când Burnely va juca pe teren propriu cu Chelsea, este aşteptată cu mare nerăbdare de fanii Daniellei. Acesta va fi primul joc, acasă, de când tatăl ei a preluat această grupare.

"Sunt foarte mândă că tata a primit acest job la Burnley. Sunt un fan avid după fotbal şi voi încerca să vin la fiecare meci de-al lui", a declarat Danielle.


Loading...