Cum era agăţată o jurnalistă de fotbalişti: "Marţi, Aeroport. Toalete. Ai curaj?"

Ultima actualizare:

    Hilde este considerată una dintre cele mai dorite femei din Belgia
Hilde este considerată una dintre cele mai dorite femei din Belgia

Femeile care s-au încăpăţânat să-şi aleagă meserii caractersitice mai degrabă bărbaţilor au avut tot timpul de suferit, iar abuzurile sexuale au fost de cele mai multe ori de vină.

Aşa se întâmplă şi în mass-media sportivă şi mai exact fotbalistică. Fotbalul a devenit un fenomen de masă şi din ce în ce mai multe femei apar pe stadioane, dar şi cu microfonul, pixul şi hârtia pe marginea terenului. De cele mai multe ori acestea sunt adevărate frumuseţi, alese întocmai pentru a deschide porţile cluburilor, televiziunilor sau ziarelor. Acest aspect are însă şi neajunsurile sale, suferite de cele mai multe ori chiar de reporteriţe. Una dintre acestea, belgianca Hilde Van Malderen, a avut chiar curajul să pună într-o carte toate experienţele sale în domeniu. Din autobiografia sa reies avansurile, mesajele şi propunerile indecente şi constante primite de la oamenii de fotbal, fie că sunt ei fotbalişti, antrenori sau chiar arbitri. Iată mai jos doar câteva din aceste exemple!

1. Fost fotbalist FC Bruges: "Ştii că îmi place şampania? Vreau să o torn peste trupul tău şi apoi să o ling de pe tine"2. Arbitru din prima ligă belgiană: "Nu mă pot opri să visez la tine"3. Fost atacant de la FC Bruges: "De ce nu vii să dormi cu mine în seara asta?"4. Antrenor din prima ligă belgiană: "Eşti o curvă?"5. Jucător de la FC Bruges: "Marţi. Aeroportul Zaventem. Toalete. Ai curaj?"6. Angajat de la Zulte-Waregem: "Nu caut o relaţie, deoarece sunt căsătorit. Dar, atâta timp cât nu ai un prieten, pot fi eu prietenul tău sexual"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net