Cristiano Ronaldo a dat petrecere pentru iubit?

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo, in bratele lui Badr Hari, la piscinăFOTO: Instagram
Cristiano Ronaldo, in bratele lui Badr Hari, la piscinăFOTO: Instagram

Portughezul Cristiano Ronaldo şochează din nou. El a plătit 1,3 milioane de euro pentru a organzia o petrecere pentru prietenii săi din Maroc, iar presa tabloidă din Anglia insinuează că nu a fost decât un alt prilej de a se întâlni cu iubitul său,luptătorul marocan de kickboxing, Badr Hari.

Conform revistei portugheze "Flash", Cristiano Ronaldo a închiriat un întreg domeniu în oraşul Agadir pentru o petrecere la care au participat mulţi dintre prietenii săi marocani, dar şi un coechipier de la Real Madrid, al cărui nume nu a fost deconspirat. Cum săptămâna trecut o televiziune franceză a aruncat pe piaţă zvonul că Ronaldo ar avea o relaţie cu luptătorul marocan Badr Hari, această nouă dezvăluire nu face decât să pună paie pe foc şi să zdruncineze serios mitul macho-man-ului Cristiano Ronaldo.

Fotbalistul şi Badr Hari au publicat mai multe fotografii în care apar împreună, numai că acestea sunt în ipostaze în care, în mod normal, doi bărbaţi nu ar poza. Una dintre ele este cea în care Ronaldo e ţinut în braţe, la piscină, de luptător. Totuşi, doar o singură sursă, acea televiziune franceză, a avut curajul să arunce pe piaţă zvonul potrivit căruia între Ronaldo şi marocan ar fi mai mult decât o relaţie de prietenie. Adevărul este că nici imaginea de cuceritor a fotbalistului, care mereu este înconjurat de femei superbe, care mai de care mai fotomodele, nu ajută la dezvoltarea acestui zvon. Numai că, se ştie, nu există fum fără foc.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net