Cristea e departe de Bianca, dar are cu cine să se consoleze. Ele sunt cele mai frumoase femei din Israel! Are "Prinţul" vreo şansă?

Citeste tot despre: 

Adrian Cristea a semnat cu Maccabi Petah Tikva un contract valabil până la vară, dar cu opţiune de prelungire şi a mers să joace în Israel. Departe de tentaţiile din Bucureşti şi de eterna lui obsesie, Bianca Drăguşanu, "Prinţul" e nevoit să se reorienteze.

Tel Aviv, oraşul de la malul Mediteranei unde va locui pe durata contractului său în Israel, este foarte atractiv din punct de vedere al vieţii de noapte, dar şi al reprezentantelor sexului frumos.

Click! îi oferă lui Cristea trei sugestii în materie de femei, pentru a uita de dorul de casă. Nu sunt la fel de "plastifiate" ca Bianca Drăguşanu, dar au o altă "calitate": toate sunt Miss Israel.

Lina Makhuli are 21 de ani, s-a născut în Rusia din mamă rusoaică şi tată palestinian. A emigrat la Haifa, în Israel, când avea cinci ani şi a fost declarată "Miss Israel Universe 2012".

Shani Hazan are 20 de ani şi a fost declarată "Miss Israel" tot în 2012, cu diferenţa că ea nu şi-a reprezentat ţara la Miss Universe.

Yityish Titi Aynaw are 23 de ani şi este un model israelian încoronat Miss Israel în 2013. Este de origine etiopiană şi este prima femeie de culoare care primeşte această coroană a frumuseţii în Israel. A servit ca locotenent în armata Israelului şi a fost primită la Casa Albă de preşedintele Obama. E o fată "periculoasă", iar "Prinţul" trebuie să aibe grijă cu ea, dacă i se va ivi ocazia.

Loading...