Crăciun pestriţ pentru starurile din fotbal. Unii în Maldive şi Seychelles, alţii lângă brad, aşteptând meciurile

alex_mitrita_si_alesia_in_maldive.jpg

Mitriţă, Trap şi Gardoş şi-au dus consoartele pe plajele din emisfera sudică, iar Immobile, Ronaldo şi Skriniar, obligaţi de muncă, au mers pe stilul clasic
Foto: Facebook-Arhive Personale

Finalul lui decembrie nu a adus întreruperea tuturor campionatelor din Europa, fapt care a produs o ruptură masivă în ceea ce priveşte modul în care s-a sărbătorit Crăciunul în fotbal.

Astfel, dacă partea britanică era deja obişnuită să muncească în această perioadă a anului, o surpriză neplăcută a fost de această dată Italia. Liber de Crăciun în ultimii 10 ani, în care a jucat la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost nevoit să-şi ia gândul acum de la Oceanul Indian şi să se bage sub brad, alături de Georgina şi cei patru copii ai săi pentru o poză clasică de Crăciun.

Mitriţă şi Gardoş au ales vacanţe exotice pentru acest Crăciun

La fel au făcut şi colegii lui de suferinţă din Serie A, interistul Skriniar şi lazialul Immobile, care au fost însă consolaţi, cât s-a putut, de frumoasele lor consoarte, Barbora Hronocekova şi Jessica Melena. Nu toţi fotbaliştii au stat însă cu puloverele pe ei în aceste zile minunate.

izabel_goulart_sotie_kevin_trapp_-_psg.jpg

Kevin Trapp, rezerva lui Buffon la PSG, şi iubita lui, Izabel Goulart, au mers in "rai" de acest Crăciun
Foto: Facebook-Arhive Personale

Elocvent pentru starurile cu bani şi zile libere e teleportarea în Seychelles a lui Kevin Trapp, portarul lui PSG, şi a frumoasei sale iubite, Izabel Goulart, care s-au pretat şi la acte artistice pe plajă, parcă pentru a le face şi mai mult în ciudă suferinzilor. În zonă, puţin mai la nord-est, a fost şi Alexandru Mitriţă, starul Craiovei, însoţit de iubita sa, Alesia.

ronaldo-7812166-0-image-m-16_1545738860044.jpg

Cristiano Ronaldo n-a mai prins de mult un Crăciun la "serviciu". În Spania nu se juca în această perioadă a anului, spre deosebire de italieni care încep să copieze "Boxing Day-ul" englezilor
Foto: Facebook-Arhive Personale

barbora_hronocekova_milan_skriniar_-_inter.jpg

Slovacul lui Inter, Skriniar, şi ellângă brad, alături de iubita sa Barbora Hronocekova, aşteptând erby-ul cu Napoli
Foto: Facebook-Arhive Personale

jessica_melena_sotie_ciro_imobile-_lazio.jpg

Familia Immobile n-a putut părăsi Italia în această perioadă. Lazio joacă în a doua zi de Crăciun la Bologna şi Ciro trebuie să aducă victoria
Foto: Facebook-Arhive Personale
Loading...

Citește și

  • Adelina Ungureanu este una dintre cele mai frumoase jucatoare de volei din lume

    CSM București are azi examen în Liga Campionilor la volei feminin. ”Tigroaicele” vor juca pentru prima dată în istorie acasă în cea mai importantă competiție intercluburi, iar adversara e una de top: Dinamo Moscova. Spectatorii vor putea urmări la lucru câteva dintre frumusețile voleiului mondial.

  • Sloane Stephens, impreuna cu iubitul ei, la plaja, in vacanta

    Americanca Sloane Stephens, ocupanta locului 6 în clasamentul WTA, a avut o vacanță plină de soare alături de iubitul ei, fotbalistul Jozy Altidore.