Cociş, îndrăgostit de 19 luni. Iubirea rezistă!

Citeste tot despre: 

Chiar dacă nu mai e la naţională, mijlocaşul de la Lokomotiv Moscova e fericit în plan personal.

Favorit în era Piţurcă, Răzvan Cociş nu a mai prins echipa naţională de la numirea lui Răzvan Lucescu pe banca tricolorilor.

Cu toate acestea, mijlocaşul de la Lokomotiv Moscova se consideră un om fericit. Relaţia lui cu manechinul Oana Sârbu (21 de ani) evoluează din ce în ce mai bine, cei doi având acum un an şi jumătate de când sunt împreună.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă cuplul o reprezintă distanţa. El joacă în Rusia, iar ea stă la Bucureşti. Răzvan profită însă de fiecare "vacanţă" pe care i-o dau ruşii pentru a veni în România să-şi vadă iubita. Aceasta nu se lasa mai prejos.

L-a vizitat deja de câteva ori la Moscova pe jucătorul de 26 de ani. În capitala Rusiei cei doi îndrăgostiţi se plimbă şi vizitează. Ultima dată au fost în cea mai mare grădina zoologică din Rusia, ocazie cu care ea s-a fotografiat cu un delfin şi cu un urs polar.

Faptul că Razvan şi Oana sunt fericiţi împreună reiese clar din pozele pe care cei doi şi le-au postat pe Internet. În acestea, blonda lui Cociş arată cât este de fericită, dar şi cât este de sexy.

Loading...