Periculoase și frumoase. Cele mai sexy femei din cele mai violente sporturi

luptatoare_mma.jpg

luptatoare MMA
Acestea sunt cele mai sexy femei din cele mai violente sporturi
Foto Instagram

Mult timp, sportul a fost un domeniu pe care doar bărbații trebuiau să-l practice deoarece necesită forță fizică. Această mentalitate a fost de mult depășită, iar azi, nu doar că femeile se regăsesc în toate competițiile sportive, dar unele sunt campioane în cele mai dure sporturi, iar unele sunt și foarte sexy.

Brightside.me a realizat o listă cu cele mai frumoase femei din Artele Marțiale Combinate (MMA) al căror aspect fizic fantastic pare fermecător, dar sunt mult mai dure decât crezi. 

Zoila Gurgel (Frausto) 

zoila_gurgel.jpg

Zoila Gurgel
Foto Instagram

Zoila Gurgel, supranumită "Prințesa Războinică", este o atletă profesionistă americancă, luptătoare MMA și Muay Thai. Ea a fost prima campioană în cadrul Bellator, o celebră competiție de Arte Marțiale Combinate din Statele Unite. 

Lena Ovchynnikova 

lena_ovchynnikova.jpg

Lena Ovchynnikova
Foto Instagram

Lena este o luptătoare MMA din Ucraina, multiplă campioană la categoria ușoară. Ea știe de asemenea să lupte și în stilul Muay Thai. 

Miesha Tate 

miesha_tate.jpg

Miesha Tate
Foto Instagram

Ea este actuala campioană în cadrul Ultimate Fighting Championship (UFC), fostă câștigătoare a Campionatului Women's Bantamweight, fiind clasată în 2010 drept cea mai bună luptătoare. 

Rachael Cummins 

rachael_cummins.jpg

Rachael Cummins
Foto Instagram

Rachael a fost supranumită "Pantera"; ea ar fi putut să devină cu ușurință fotomodel grație frumuseții sale, dar a preferat o carieră în Artele Marțiale Combinate și a avut o evoluție foarte bună încă de când a debutat. 

Jordan McDonald 

jordan_mcdonald.jpg

Jordan McDonald
Foto Instagram

Vă vine să credeți că această fată drăguță a câștigat cinci competiții MMA? Ei bine, cu siguranță ea este mai mult decât pare. În plus, se descurcă foarte bine și în modeling - nu mai este nevoie să argumentăm de ce. 

Ronda Rousey 

ronda_rousey.jpg

Ronda Rousey
Foto Instagram

Ronda a fost prima campioană UFC și fostă câștigătoare a Campionatului Strikeforce Women’s Bantamweight. Recent, Ronda Rousey a început să practice și actoria și deja a avut câte un rol în filme precum "Expendables 3", "Entourage" și "Fast & Furious 7". 

Anastasia Yankova 

anastasia_yankova.jpg

Anastasia Yankova
Foto Instagram

Frumoasa blondă este câștigătoarea unei importante competiții de Muay Thai din Rusia. Deși a început cariera în MMA foarte recent, în 2013, ea a evoluat foarte rapid. 

Michelle Waterson 

michelle_waterson.jpg

Michelle Waterson
Foto Instagram

Michelle este o luptătoare profesionistă de nouă ani și nu a pierdut decât trei din 17 meciuri. Ea a dovedit că este o femeie puternică din toate punctele de vedere, reușind să combine cu succes viața de familie și cariera.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

Loading...

Citește și

  • cele mai sexy politiciene

    Politica nu este numai arena bărbaţilor. Deşi, în mare parte, inegalitatea există, femeile au luat cu asalt acest domeniu. Unele sunt cunoscute pentru realizările lor, altele pentru frumuseţea lor. Desigur, există şi acelea care le au pe amândouă şi care, încet dar sigur, schimbă faţa politicii mondiale.

  • O regulă nescrisă spune că în spatele fiecărui fotbalist de succes stă o femeie frumoasă. Campionatul European de Fotbal se apropie cu pași repezi. În timp ce la Euro 2016 îi vom vedea la lucru pe terenul de fotbal pe cei mai talentați jucători ai Bătrânului Continent, în tribune, spectatorii le vor admira soțiile și iubitele sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1