Cei mai sexy arbitri din fotbal

Ultima actualizare:
Claudia Romani e printre cei mai sexy arbitri din fotbal
Claudia Romani e printre cei mai sexy arbitri din fotbal

Cei mai sexy arbitri din fotbal atrag toate privirile. Fanii nu urmăresc doar evoluţia favoriţilor, ci se întâmplă uneori ori ca „fluieraşii” să fie în centrul atenţiei.

Dacă nu v-aţi întrebat care sunt cei mai sexy arbitri din fotbal, acum aveţi şansa să aflaţi: pe primul loc e Fernanda Colombo Uliana, o braziliancă de 26 de ani ce a sucit minţile suporterilor din „Ţara Cafelei”, dar a cărei înfăţişare a strânit şi imaginaţia fanilor din lumea întreagă.

Cei mai sexy arbitri din fotbal: o braziliancă e cea mai bună

Anul trecut, reţelele de socializare s-au dat peste cap când ea a condus un meci din Cupă în Brazilia, disputat între Sao Paolo şi CRB. Fata are statut oficial acordat de FIFA şi la meciul respectiv a trebuit să facă faţă şi comentarilor mai puţin plăcute venite din tribune. Oricum, ea e un exemplu că femeile se pot descurca într-o slujbă dominată de bărbaţi.

Cu aşa un tuşier nu e de mirare că nu toţi ochii au stat aţinţiţi asupra meciului. Fernanda e în timpul liber antrenor personal de fitness, dar acum urmăreşte doar să-şi facă un nume în fotbal. Printre Cei mai sexy arbitri din fotbal ea e numărul unu.

"Cine nu vrea să primească aprecieri în cariera aleasă? Pentru mine e o victorie mare că am ajuns aici”, a spus focoasa braziliancă.

Cei mai sexy arbitri din fotbal: Şi Europa se laudă cu o bombă-sexy ca „fluieraş”

O altă apariţie „fierbinte” în categoria „Cei mai sexy arbitri din fotbal”, e Claudia Romani. Ea practică modelling-ul, dar italianca de 32 de ani urmează cursurile de arbitraj şi deja a condus meciuri în Serie B. Ea e şi fan AC Milan şi a luat toate testele pentru a conduce un joc şi în prima ligă. „Să alerg pe teren pe lângă jucători e ceva irezistibil. Nicio altă femeie nu a arbitrat un joc din Serie A", a spus italianca.


    Claudia Romani e printre cei mai sexy arbitri din fotbalfoto: arhivă personală
Claudia Romani e printre cei mai sexy arbitri din fotbalfoto: arhivă personală

Şi în România sunt arbitre de top. Teodora Albon şi Petruța Iugulescu au fost alese între brigăzile ce vor conduce Campionatul Mondial de fotbal feminin din Canada, întrecere ce începe la data de 6 iunie. România nu s-a calificat la turneu, la care sunt prezente patru foste campioane mondiale: Japonia, Norvegia, Germania şi Statele Unite ale Americii.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net