Cea mai tare sârboaică a fugit după fotbalistul Kacar în Germania

Citeste tot despre: 

Ena Popov este cea mai sexy şi în vogă femeie din Serbia. Este prezentatoare TV, prinţesă pop şi model, şi pe deasupra, bruneta mai este şi amantă de fotbalist. Se iubeşte cu Gojko Kacar, mijlocaş care activează în Germania la Hertha Berlin, acolo unde e coleg cu românul Max Nicu.

Domnişoara în vârstă de 22 de ani a ajuns celebră în ţara sa graţie trupului ei frumos conturat pe care l-a etalat timp de aproape trei luni pe platourile de filmare ale emisiunii "Big Brother". De aici a început urcuşul, în continuare apărând multe oferte în televiziune şi muzică. A scos chiar un album şi a pozat sexy pentru mai multe reviste.

ena1.thumbnail.jpg

Nu se ştie sigur cine pe cine a făcut celebrul în urma relaţiei dintre Ena şi Gojko, însă cuplul a crescut în popularitate pe zi ce trece. Cei doi au ajuns şi în paginile celebrului tabloid german "Bild", care a relatat, nu demult, faptul că frumoasa noastră vecină a renunţat la televiziune şi la muzică pentru a se muta în Germania. Acolo îi va ţine de cald iubitului ei fotbalist.

ena2.thumbnail.jpg

Să mai precizăm că Ena a fost îmbrăcată mai mult în lenjerie, prin casa Big Brother.

ena3.thumbnail.jpg

Loading...