Ce frumuseți vor fi în tribunele Arenei Naționalei la Euro 2020. Iubitele fotbaliștilor, de pus în reviste

katja_kuehne_sabitzer_1.jpg

Katja Kuehne, iubita lui Sabitzer, este o bombă sexy
Katja Kuehne, iubita lui Sabitzer, este o bombă sexy
FOTO: Instagram

Doar o zi ne mai desparte de startul Euro 2020 și trei de momentul istoric al primului meci din cadrul turneului final al Europeanului de fotbal care va avea loc pe pământ românesc: Austria – Macedonia de Nord. Odată cu el, vom vedea pe teren fotbaliști de milioane de euro, iar în tribune adevărate fotomodele venite să-i încurajeze.

Austriecii sunt de departe câștigători în întrecerea ad-hoc de Miss Euro la București. Cei mai scumpi doi jucători ai lor, David Alaba, cotat de transfermarkt.com la 55 de milioane de euro, și David Sabitzer, cotat la 42 de milioane, au și acasă partenere de milioane. Alaba (28 de ani) va fi însoțit la București de superba Shalimar Heppner, cea care acum doi ani a născut primul copil – un băiat - al cuplului. Interesant este că nimeni din afara ercului lor de prieteni și a familiilor lor nu a aflat până acum cum îl cheama pe bîiețel, și nici nu l-a văzut vreodată la față, singurele poze cu el postate pe rețelele sociale fiind cele în care I se sărută vreun picioruș sau când este pozat din spate. În vârstă de 26 de ani, Shalimar lucrează ca PR Manager, dar are și prezentări de modă, fiind model part-time. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 2017 și de atunci nu s-au mai despărțit. Relația lor a devenit publică în 2018, la Oktoberfest, Alaba jucând atunci, ca și acum, la Bayern Munchen. Numai că toți ochii au fost atunci nu pe el, ci pe ea, căci și Shalimar e celebră prin prisma tatălui ei, un bucătar faimos, considerat de specialiști ”Gordon Ramsay de Germania”. Drept urmare, ea are peste 30.000 de urmăritori pe Instagram.

shalimar_heppner_alaba.jpg

Shalimar Heppner, iubita lui David Alaba
Shalimar Heppner, iubita lui David Alaba
FOTO: Instagram

Al doilea cel mai scump jucător din lotul austriecilor, David Sabitzer (27 de ani), este logodit de anul trecut cu Katja Kuhne (36 de ani), devenită celebră în Austria după ce a câștigat acum șase ani emisiunea ”Burlacul” la RTL. Spre dezamăgirea fanilor, relația dintre ea și ”burlac”, Christian Tews, a durat doar câteva luni.  Katja a fost cerută în căsătorie chiar în noaptea de Revelion a anului 2020, în timpul vacanței din Maldive, însă pandemia le-a dat celor doi planurile de nuntă peste cap. Ei formează un cuplu din 2017 și au o fetiță în vârstă de 2 ani.

katja_kuehne_sabitzer_2.jpg

Katja Kuhne
Katja Kuhne
FOTO: Instagram

Și Ucraina va avea cel puțin o frumusețe în tribune. Este vorba de soția lui Oleksandr Zinchenko, singurul component al celebrei Manchester City care va evolua la București. Al doilea cel mai bine cotat jucător din lotul ucrainenilor (25 milioane de euro) va fi însoțit în Capitala României de Vlada Sedan, cunoscută în țara natală și din postura de jurnalistă de televiziune. De altfel, ca în toate poveștile de acest gen, și cei doi s-au întâlnit în timpul unui interviu. La 23 de ani, Vlada este va însoți delegația ucraineană în dublu rol, și de jurnalistă, și de soție, dar și de viitoare mamă, căci de câteva zile cuplul a dezvăluit, printr-o fotografie postată pe Instagram, că așteaptă un copil, cel mai probabil spre finalul toamnei. 

vlada_sedan_zincenko.jpg

Vlada Sedan, iubita lui Zinchenko
Vlada Sedan, iubita lui Zinchenko
FOTO: Instagram
Loading...