Beţivul Paul Gascoigne are şi motive de mândrie. Fiica sa Bianca e o divă sexy!

Ultima actualizare:

    Bianca e fiica adoptivă a lui Paul Gascoigne
Bianca e fiica adoptivă a lui Paul Gascoigne

Fostul fotbalist englez Paul Gascoigne a împlinit de curând 50 de ani, însă ultimele două decenii au însemnat pentru el o luptă permanentă cu viciul băuturii. Alcoolismul l-a transformat pe "Gazza" într-o adevărată epavă umană, de referinţă fiind imaginile surprinse de-a lungul anilor de presa britanică.

Dacă bătălia cu această boală pare să fie una pierzătoare, Gascoigne are şi motive de mândrie. Unul dintre acestea este fiica sa adoptivă, Bianca, provenită dintr-o relaţie anterioară a fostei sale soţii Sheryl.

În vârstă de 31 de ani, Bianca Gascoigne e o vedetă de prim rang în showbiz-ul din Anglia. Cu calităţi fizice de invidiat, ea a apărut în nenumărate pictoriale sexy şi a participat în diverse spectacole de televiziune, printre care şi la celebrele Big Brother şi Love Island.


    Bianca Gascoigne
Bianca Gascoigne


    Bianca Gascoigne
Bianca Gascoigne

Deşi Paul Gascoigne nu e tatăl său natural, Bianca are o relaţie aparte cu fostul fotbalist. "Din copilărie îmi aduc aminte cu plăcere de perioada Crăciunului, când ne adunam toţi. Era o perioadă minunată pentru întreaga familie. În fiecare an când tata şi cu mama au fost împreună, petreceam Crăciunul la acelaşi hotel din Scoţia", a declarat Bianca într-un recent interviu.

Din păcate, familia Gascoigne s-a destrămat în 1999, la doar trei ani după ce Paul şi Sheryl s-au căsătorit. Cei doi au divorţat, iar mama Biancăi s-a plâns de comportamentul violent al lui Paul Gascoigne.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net