Balotelli şi fosta sa iubită şi-au spălat rufele în public. A ieşit circ!

Ultima actualizare:

    Fanny Neguesha
Fanny Neguesha

Fotbalistul Mario Balotelli şi fosta sa iubită, Fanny, s-au contrat violent pe o reţea de socializare.

„Super-Mario” Balotelli nu mai e de speriat pe terenul de fotbal, însă viaţa sa personală continuă să fie una savuroasă. Zilele trecute, italianul a purtat un dialog incendiar, în public, cu Fanny Neguesha, modelul de care s-a despărţit în 2014.

Atacantul italian cu origini africane joacă de doi ani de zile în campionatul Franţei, dar la o formaţie de mijlocul clasamentului, Nice. Ieşit din prim-planul fotbalului continental, Balotelli îşi menţine statutul de „bad boy” cu care ne-a obişnuit de-a lungul timpului.


    Mario Balotelli
Mario Balotelli

Campion la capitolul pozne, Mario Balotelli are şi o viaţă sentimentală capricioasă, cu multe ieşiri în decor. Cel mai bun exemplu e relaţia pe care a avut-o cu modelul italo-belgian Fanny Neguesha, cei doi despărţindu-se cu scandal în 2014. Deşi au trecut patru ani de-atunci, se pare că Mario şi Fanny mai au ceva poliţe de plătit. Astfel, în urmă cu câteva zile, Balotelli a postat pe contul său de Instagram următoarea frază a celebrului Pablo Escobar. „Banii nu le cumpără pe femei, dar le fac să se îndrăgostească pe curve”.

Ei bine, fără să detalieze şi să pronunţe nume, Balotelli a primit imediat replica scrisă a fostei sale iubite, care s-a simţit atacată direct cu acest mesaj. „Dacă erai un om bun, ai fi găsit deja o femeie adevărată. Tu te mulţumeşti să le faci pe toate curve. Vorbesc fără răutate, eu sunt îndrăgostită şi fericită. Cu toţi banii pe care îi ai, tu eşti singur. Oare de ce?”, a ţinut să precizeze Fanny.

Bineînţeles, războiul n-avea cum să se încheie aici, iar Balotelli a revenit cu un alt mesaj acid. „Am doi copii frumoşi şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mama lor nu este ea. Pentru că tu nu vei putea fi niciodată o femeie simplă, cu valori şi educaţie. Nici măcar un selecţioner de naţională n-a avut atât de mulţi fotbalişti”, a insistat Mario Balotelli. În prezent, frumoasa Fanny se iubeşte cu un alt fotbalist, Mario Lemina de la Southampton, cu care va avea în curând şi un copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net