Asul Formulei 1 se vede cu o «zebră»

Ultima actualizare:

    Winnie se mândreşte cu corpul ei
Winnie se mândreşte cu corpul ei

Despre pilotul Lewis Hamilton şi tânăra de 22 de ani Winnie Harlow se spune că ar avea o relaţie de mai bine de trei luni, campionul britanic de Formula 1 şi fotomodelul american fiind văzuţi împreună la mai multe evenimente.

Fotomodelul american Winnie Harlow, 22 de ani, e o apariţie neobişnuită pe podiumurile de prezentare ale marilor case de modă. Ea suferă de vitiligo, cunoscută şi sub numele de “boala lui Michael Jackson”, o afecţiune care conduce la apariţia unor pete albe pe suprafaţa pielii, iar în cazul persoanelor de culoare această depigmentare este şi mai vizibilă.

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Cu toate acestea, Winnie Harlow a trecut peste problemele din copilărie, când a fost ironizată de colegi sau vecini cu apelative gen „vacă” şi a devenit una dintre cele mai apreciate fotomodele, tocmai prin apariţia ei neobişnuită. Winnie, căreia i s-a mai spus şi “zebra” pentru înfăţişarea sa, a participat recent la concursul America’s Next Top Model.

În plus, Winnie a prins o serie de contracte bănoase şi a intrat sub „radarul” lui Lewis Hamilton, triplu campion mondial în Formula 1 şi liderul la zi al clasamentului. Pilotul britanic de 32 de ani are şi un “palmares personal” bogat,  având relaţii în trecut cu mai multe celebrităţi, precum Rihanna sau Nicole Scherzinger. 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net