Andreea Mitu, sexy într-un club de fiţe alături de o colegă

untitled23333.jpg

Numărul 97 mondial în clasamentul WTA a fost şi la plajă în această scurtă vacanţă, bineînţeles, în altă ţară
Foto Click!

Tenisul feminin a luat în această perioadă o scurtă pauză, majoritatea jucătoarelor urmând să-şi înceapă pregătirea după sărbătorile de iarnă.

Pentru a fi în formă şi în noul sezon, Andreea Mitu se pregăteşte totuşi la clubul lui Dinu Pescariu din Bucureşti, iar aseară, după antrenamente, a urmat şi distracţia. Fostul tenismen a dat o petrecere de Crăciun la clubul său de fiţe, Frateli, şi frumoasa Andreea, care a încheiat pentru prima dată în carieră un sezon în Top 100, n-a lipsit. Îmbrăcată elegant, spre sexy, jucătoarea în vârstă de 24 de ani s-a distrat pe cinste alături de o colegă de Cupa Fed, Alexandra Dulgheru. Mitu, eroina noastră din partida cu Canada, va juca pentru prima dată în carieră la Australian Open direct pe tabloul principal, datorită clasării din acest an, locul 97 WTA.

untitled.jpg

Andreea, foto în dreapta, s-a fotografiat cu toată lumea la petrecerea din clubul lui Pescariu
Foto Click!
Loading...

Citește și

 • Conor McGregor

  McGregor a obţinut titlul UFC la categoria pană în 13 secunde şi a stabilit un record, fiind cel mai rapid meci dintre cele ce a contat pentru centura mondială. După meci a urmat o petrecere unde a fost alintat de Brittney Palmer.

 • sara tommasi

  A renunţat la cariera din industria pentru adulţi pentru un loc de muncă convenţional. Sara Tommasi (34 de ani) este din această săptămână director de fotbal la clubul amator Marruvium, ce activează în ligile inferioare din Italia.

 • cristiano ronaldo badr hari

  Portughezul Cristiano Ronaldo şochează din nou. El a plătit 1,3 milioane de euro pentru a organzia o petrecere pentru prietenii săi din Maroc, iar presa tabloidă din Anglia insinuează că nu a fost decât un alt prilej de a se întâlni cu iubitul său,luptătorul marocan de kickboxing, Badr Hari.

 • Paige VanZant

  Luptătoarea de UFC, Paige VanZant, una dintre cele mai frumoase sportive din sporturile de contact, va da piept cu Sage Northcutt într-o gală ce va avea loc la Las Vegas.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1