Andreea Marcu este noua Miss Bikini la Arena Platoş FOTO INCENDIAR

hila-08-13-45-5563.jpg

Fetele au îndurat frigul cu stoicism
Foto Click!
Citeste tot despre: 

11 concurente s-au aliniat la startul celui mai aşteptat concurs al sezonului în complexul de ski și snowboard Arena Platoş din Păltiniş, Miss Bikini.

Majoritatea concurentelor provin, după cum era de aşteptat, din Sibiu, însă anul acesta, în concurs s-au înscris şi fete din Mediaş şi Braşov. La cinci ani fiecare, cele mai tinere concurente, Emilly şi Timeea, au smuls cele mai multe aplauze la prima probă, cea de defilare pe catwalk, o pasarelă creată din zăpadă şi acoperită, evident, cu un covor roşu. A urmat proba de slalom paralel, unde concurentele au avut de parcurs un traseu de aproximativ 300 de metri, printre jaloane, îmbrăcate doar în costum de baie. A treia probă a fost, ca de fiecare dată, cea mai dificilă. Pornirea snowmobilului le-a dat mari bătăi de cap fetelor, însă, față de ediția de anul trecut când o singură fată a reușit să îl pornească din prima, anul acesta au fost nu mai puțin de patru fete care au reușit să facă motorul snowmobilului să huruie după prima încercare.

hila-08-13-29-5391.jpg

Andreea Marcu a uimit întreaga asistență cu un scurt număr de yoga
Foto Click!

A patra probă din concurs a fost una de măiestrie și îndemânare, mai ales după câteva păhărele de băutură. Fiecare concurentă a trebuit să aleagă o mitralieră sau o pușcă cu lunetă de airsoft și să nimerească din cinci încercări cele trei ținte aflate la 15 metri distanță. Cu adevărat instinct de vânător, fetele au bifat cu brio proba. Probele de întrebări și răspunsuri și de talent au fost, însă, cele mai apreciate de sutele de oameni adunați să vadă concursul. S-a cântat mult, s-a croșetat un papion, s-a făcut un portret al MC-ului Cosmin Tudoran și, mai ales, Andreea Marcu a uimit întreaga asistență cu un scurt număr de yoga, „să vă arăt ce poate face corpul vostru”, după cum spunea chiar ea.

hila-08-15-18-6165.jpg

Luana Cherecheș, ocupanta locului III, a câștigat un bilet de patru zile la Electric Castle
Foto Click!

Toate concurentele au primit premii din partea sponsorilor concursului. Luana Cherecheș, ocupanta locului III, a câștigat un bilet de patru zile la Electric Castle, la fel ca și ocupanta locului secund, Ligia Anton. Iar Andreea Marcu va pleca într-un citybreak la alegere între Budapesta și Praga oferit de sponsorul principal, TUI Travel Center. TUI Travel Center a oferit și reduceri substanțiale la pachetele turistice tuturor concurentelor. De asemenea, ocupantele primelor cinci locuri au câștigat un zbor cu elicopterul oferit de Arena Platoș și Dunca Expediții iar toate concurentele au primit vouchere la fittnes, spa, tratamente cosmetice și hair cuts din partea partenerilor evenimentului, Aria Sport, Paul Paralescu MOD Hairdressers, precum și produse de la Circus Brands și Sweet Shop.

hila-08-13-52-5628.jpg

Ocupantele primelor cinci locuri au câștigat un zbor cu elicopterul oferit de Arena Platoș și Dunca Expediții iar toate concurentele au primit vouchere la fittnes
Foto Click!
Loading...

Citește și