Anca Bucur a câștigat a șasea oară titlul Miss Fitness Univers. În urmă cu nouă luni a devenit mamă

anca_bucur.jpg

anca bucur pe scena miss fitness univers
Anca Bucur a câștigat al șaselea titlu Miss Fitness Univers
Foto: arhivă personală

La doar nouă luni de când a devenit mămica unui băiețel, Anca Bucur a câștigat al șaselea trofeu Miss Fitness Univers. Românca a făcut senzație pe scena Colony Theatre din Miami, după o absență de un an, și a plecat acasă cu mult râvnitul titlu. I-a avut alături pe fiul ei, Rareș, și pe soțul Dragoș, ceea ce a făcut-o mai puternică și mai fericită.

"A fost cea mai frumoasă, grea, interesantă, emoționantă și inspirațională provocare pentru mine! Acest trofeu îmi confirmă că poți să faci orice îți dorești, atâta timp cât exista implicare, disciplina, ambiție, multă multă munca, și pasiune", a scris Anca Bucur pe Facebook după eveniment.

anca_bucur_familie.jpg

anca bucur familie pe plaja din miami
Anca Bucur i-a avut alături pe fiul și pe soțul ei
Foto: arhivă personală

 

Anca a povestit pe blogul personal ce presupune competiția Miss Fitness, care nu ar trebui confundată cu culturismul și în cadrul căreia există trei probe:

 - (45% din nota finală) Exercițiul de Fitness, unde prezinți timp de 2 minute elemente de acrobatică, artistică-aici fiecare vine cu ceva spectaculos din sportul ce l-a practicat înainte, la mine fiind gimnastica aerobică. Se punctează coregrafia, dificultatea, costumul, muzica, întreg show-ul. 

- (45% din nota finală) Costumul de baie. Defilăm ca niște ”miss”. Aici trebuie sa arătăm corp lucrat, dar feminin, prezență scenică.

- (10% din nota finală) doar pentru primele 5 concurente- Interviu cu întrebări din zona Fitness & Health. 

anca_bucur_miss_fitness_univers.jpg

anca bucur pe scena miss fitness univers
Anca Bucur a făcut o pauză anul trecut
Foto: arhivă personală

Anca Bucur i-a avut alături pe fiu și soț

Campioana la fitness a început să ia lecții de balet de la trei ani, apoi a făcut performanță în gimnastica aerobică. În prezent este antrenoare la o sală cunoscută din Capăitală. Ea este căsătorită de aproape cinci ani cu Dragoş Ionescu, şi el sportiv de performanţă. Soţul Ancăi este hocheist. 

La sfârșitul lui august 2018, sportiva a devenit mămica unui băiețel pe care l-a botezat Rareș.

anca_bucur_sarcina.jpeg

anca bucur insarcinata si dupa ce a nascut
Transformarea Ancăi Bucur
Foto: arhivă personală

 

 

 

Loading...

Citește și

  • anca bucur insarcinata 4 luni

    Anca Bucur va lăsa ganterele pentru un sport mai plăcut! Miss Fitness Universe 2017 a anunţat că este însărcinată în 15 săptămâni şi urmează să devină pentru prima dată mămică anul acesta, aşa că o aşteaptă plimbări lungi cu căruciorul prin parc. Sportiva, care a adus cinci titluti importante României, este instructor de aerobic la o centru renumit de fitness. Anca Bucur este căsătorită cu Dragoș Ionescu.

  • A câştigat de 5 ori titlul de Miss Fitness Univers, concurs desfăşurat în SUA. Anca Bucur a reușit să obțină cele mai bune rezultate prin multă muncă și determinare. Acum a devenit mămică și a reușit să își recapete silueta în scurt timp.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1